Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:14 | 03/12/2018
Μια ακόμη πετυχημένη εκδήλωση για τους μικρούς μας φίλους πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 02/12 στο Ευγενίδειο  Ίδρυμα το γνωστό σε όλους μας ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ.
 
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και η ανταπόκριση στο κάλεσμα της Ε.Ο.ΠΑ.Λ.Σ. για ενίσχυση της ΑμΚΕ Καρκινάκι συγκινητική.
 
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η προγραμματισμένη εδώ και καιρό εκδήλωση της ΕΟΠΑΛΣ διοργανώθηκε με μοναδικό σκοπό να προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία και χαρά στα παιδιά των συναδέλφων μας ,περνώντας παράλληλα και ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αγάπης τις γιορτινές μέρες που ήδη ξεκίνησαν.
 
 
Για πρώτη φορά η ΕΟΠΑΛΣ ένταξε τέτοιου είδους δράση μέσα σε εκδήλωση της και η ανταπόκριση ήταν πραγματικά συγκινητική μιας και στο Πλανητάριο δεν ήμασταν μόνοι μας. Μας περίμεναν  τα παιδιά με καρκίνο από το ΑμΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ.
 
Τα παιδιά των συναδέλφων μας  μετέφεραν το  μήνυμα της προσφοράς δίνοντας από τον δικό τους κουμπαρά ότι τους περίσσευε με μια ευχή μόνο, να μην υπάρχει κανένα παιδί στο κόσμο που να ποναει και να κλαίει .
 
Τέλος , τους μικρούς μας φίλους καθώς και  τους  συναδέλφους μας, που επέλεξαν να διαθέσουν δημιουργικά το Κυριακάτικο πρωινό τους στο Πλανητάριο,   τους περίμενε άλλη μια έκπληξη .   Μια ξενάγηση της τελευταία στιγμής στον 2 όροφο του Ιδρύματος όπου όλοι  μαζί είχαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε  στην εντυπωσιακή και ενδιαφέρουσα έκθεση ΜΝΗΜΕΣ ΓΑΙΑΣ (GEO-IN) και να παρατηρήσουμε εκθέματα και απολιθώματα άλλης εποχής.
 
 
Η Ε.Ο.ΠΑ.Λ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους  μας για την παρουσία τους καθώς επίσης και τον Πρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ,κ.Γιώργο Δριβάκο, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση μας.
 
 Έχουμε μάθει να μιλάμε με έργα και όχι με λόγια .
 
Σας περιμένουμε όλους στην βραδιά μας την Παρασκευή 14/12  και ώρα 21:00 να αποχαιρετίσουμε τον χρόνο που φεύγει  δίνοντας ευχές για αγάπη ειρήνη και συναδελφικότητα.
 
Και είμαστε ακόμα στην αρχή. Έρχονται με τον νέο χρόνο νέες δράσεις για τους συναδέλφους, προσφορές, προτάσεις για διασκέδαση, εκδρομές και κοινωνικές παροχές.
 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis