Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:02 | 20/05/2017
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών//(Ι.Ρ.Α.) Τ.Δ. Ηρακλείου, η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Ηρακλείου, ο Σύλλογος Πολιτικών Υπαλλήλων Κρήτης, διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία, εκδήλωση με θέμα : 
 
« Η συμβολή των Αστυνομικών δυνάμεων στη Μάχη της Κρήτης». 
 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, παρουσία του Δ/ντή της Δ/νσης Αστυνομίας Ηρακλείου, Ταξιάρχου κ. Ιωσήφ ΚΑΝΑΚΟΥΣΑΚΗ, του Προέδρου της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών κ. Στυλιανού  ΚΑΡΑΚΟΥΔΗ, του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου κ. Γεωργίου ΠΙΚΡΑΚΗ, του Προέδρου του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών κ. Νικολάου ΟΥΡΑΝΟΥ, της Προέδρου του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Κρήτης κ. Ελευθερίας ΣΤΙΝΗ, με συντονιστή τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών //Τ.Δ. Ηρακλείου κ. Μανόλη ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ. 
 
Ομιλητής ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου, Ταξίαρχος ε.α. κ. Κωνσταντίνος ΒΟΡΝΙΩΤΑΚΗΣ, ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του. 
 
Οι Αστυνομικοί του Ηρακλείου αναφέρθηκαν και τίμησαν με ένα θερμό χειροκρότημα τις 353000 ψυχές της γενοκτονίας των Ποντίων, που ζητούν δικαίωση. 
 
Πραγματοποιήθηκε προσκλητήριο 141 Αστυνομικών, οι οποίοι έπεσαν υπέρ Πατρίδος. 
 
Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Δ/νσης Αστυνομίας Ηρακλείου.
 
 

 

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis