Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:39 | 06/09/2018

Νέα προσθήκη της XTech Tactical στη σειρά επεκτάσεων γεμιστήρα MTX με ένα νέο προϊόν που δημιουργήθηκε ειδικά για τη σειρά M&P της Smith & Wesson.

Το MTX είναι συμβατό με το M&P και το πλήρους μεγέθους M&P 2.0 καθώς επίσης με τα πιστόλια Caracal Enhanced F. Χρησιμοποιώντας ενισχυμένα πολυμερή και ένα ειδικά σχεδιασμένο ανοξείδωτο ατσάλινο ελατήριο, η έκδοση M&P είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να προσφέρει μια ανθεκτική κατασκευή με άψογη τροφοδοσία.

"Η επέκταση γεμιστήρα χρησιμοποιεί ενισχυμένα πολυμερή στρατιωτικής ποιότητας και το εσωτερικό περίβλημα προσφέρει την πατενταρισμένη τεχνολογία " Leading Edge "εξαλείφοντας οποιοδήποτε σημείο αγκίλωσης κατά τη μεταφορά από την επέκταση στο σωλήνα του γεμιστήρα", σύμφωνα με την XTech Tactical.

[custom:google-ads]

Το κιτ MTX περιλαμβάνει τόσο τα εξαρτήματα επέκτασης όσο και το ελατήριο και δεν απαιτεί πρόσθετα εργαλεία για την εγκατάσταση. Η επέκταση MTX αυξάνει την χωρητικότητα κατά πέντε επιπλέον σφαίρες 9mm ή 4 σφαίρες 40 S&W.

Το MTX M & P Magazine Extension διατίθεται για $ 29.95 (περί τα 25 έουρα) ή σε πακέτο των για λίγο κάτω από $ 50 (περί τα 43 έουρα).

Πηγή: guns.com

Επιμέλεια μετάφρασης Policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis