Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:19 | 16/04/2015

Επέμβαση των ΜΑΤ στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ αυτή την ώρα, με τους άνδρες της αστυνομίας να κάνουν χρήση καπνογόνων και δακρυγόνων.

Αντιεξουσιαστές πέταξαν πέτρες στις δυνάμεις της αστυνομίας, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να προσεγγίσουν το κτήριο. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να απωθήσουν τους αντιεξουσιαστές προς την πλευρά της πλατείας Ομονοίας.

Στις 6 το απόγευμα συγκεντρώθηκαν στο σημείο περί τους 400 αντιεξουσιαστές και πολίτες που διαφωνούν με την εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές.

Λίγο αργότερα, σημειώθηκε ένταση στο σημείο, όταν οι συγκεντρωμένοι αντιεξουσιαστές κινήθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων με καδρόνια και πέτρες.  Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών και κρότου λάμψης.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί από νωρίς στο κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ αποκλεισμένοι παραμένουν πολλοί κεντρικοί δρόμοι. Κλούβες των ΜΑΤ έχουν τοποθετηθεί κάθετα, ενώ άντρες των ειδικών δυνάμεων απαγορεύουν την διέλευση.

Κλειστές παραμένουν οι οδοί Σταδίου και Πανεπιστημίου, ενώ κυκλοφοριακό χάος επικρατεί μέχρι αυτή την ώρα στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Πηγή:7imeres.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis