Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 19/02/2019

Το 1964 ο νεογέννητος τότε Paul Fronczak έπεσε θύμα απαγωγής μέσα από το μαιευτήριο για να επιστραφεί στους γονείς του δύο ολόκληρα χρόνια αργότερα. Ή έτσι τουλάχιστον νόμιζε.

Το σοκ για την Dora και τον Chester ήταν μεγάλο. Η γέννηση του παιδιού τους, του Paul, δεν τους επέτρεψε να χαρούν πολύ. Είχε περάσει μόλις μία μέρα όταν μια γυναίκα ντυμένη σαν νοσοκόμα τον πήρε από την αγκαλιά της μητέρας του.

[custom:google-ads]

Υποστήριξε ότι θα έπρεπε να γίνουν κάποιες ιατρικές εξετάσεις για να τον απαγάγει και να εξαφανιστεί προκαλώντας αναστάτωση όχι μόνο στους γονείς αλλά σε όλη τη χώρα. Περισσότεροι από 175.000 αστυνομικοί, 200 αξιωματικοί και άλλοι έλεγξαν περισσότερα από 600 σπίτια μέσα σε λίγες ώρες χωρίς όμως αποτελέσματα.

Και ξαφνικά, δύο χρόνια αργότερα, ένα παιδί που έμοιαζε στην περιγραφή του Paul βρίσκεται εγκαταλελειμένο σε ένα εμπορικό κέντρο στο New Jersey.

Η υπόθεση αυτή διαδραματίστηκε τη δεκαετία του ‘60 και το FBI δεν είχε τότε ρόπο για να βεβαιώσει αν όντως το παιδάκι αυτό είναι το μωρό που απήχθη από το μαιευτήριο. Παρόλα αυτά, αποφάσισαν να το δώσουν στη Dora και τον Chester.

O Paul μεγάλωνε και σε ηλικία περίπου 10 ετών έπεσε στα χέρια του μια παλιά εφημερίδα από την οποία έμαθε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής. Με τα χρόνια άρχισε να νιώθει αμφιβολίες για το αν είναι όντως εκείνο το μωρό. «Δεν έμοιαζα με την οικογένειά μου, δεν είχα καν τα ίδια ενδιαφέροντα με τον αδελφό μου. Μου άρεσε η ροκ μουσική, οι μηχανές ενώ είχα μακριά μαλλιά, ακριβώς το αντίθετο από εκείνον» λέει.

Όταν ήρθε η ώρα να ξεκινήσει την δική του οικογένεια έπρεπε να γνωρίζει και το ιατρικό ιστορικό της οικογένειας του. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Έπεισε τους γονείς του να κάνουν τεστ DNA το οποίο και έδειξε πως δεν ήταν συγγενείς!

Από τότε προσέλαβε ιδιωτικούς ερευνητές για να ανακαλύψει την αλήθεια. Όπως αποδείχθηκε γεννήθηκε ως Jack Rosenthal και στην πραγματικότητα είναι έξι μήνες μεγαλύτερος!

[custom:google-ads]

Εκτιμάται πως εκείνος και τα πραγματικά του αδέλφια εγκαταλήφθηκαν από τους γονείς τους, μια αλκοολική μητέρα και έναν πατέρα που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Πλέον έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να βρει τον πραγματικό γιο της Dora και του Chester αλλά και την δίδυμη αδελφή του που εξαφανίστηκε την ίδια περίοδο με εκείνον.

Πηγή: cnn.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis