Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:00 | 06/12/2020
Σε 60 τουλάχιστον προσαγωγές έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής οι αστυνομικές Αρχές, ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
 
Σύμφωνα τις πληροφορίες επεισόδια σημειώθηκαν διάσπαρτα στα Εξάρχεια στις οδούς Τσαμαδού, Ναβαρίνου και Μπενάκη, αλλά και στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Νωρίτερα ομάδα είκοσι ατόμων, μελών του ΚΚΕ μ-λ, επιχείρησε να ανοίξει πανό και να πορευθεί στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου, με αποτέλεσμα η αστυνομία να προβεί σε προσαγωγές.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. προβλέπει την αποτροπή συγκέντρωσης στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλλα στα Εξάρχεια, όπου έπεσε νεκρός ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος στις 6 Δεκεμβρίου του 2008 από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα, αλλά και την επιτήρηση άλλων χώρων όπου ενδεχομένως να γίνει προσπάθεια πραγματοποίησης συγκεντρώσεων.
 
Την ίδια ώρα, 24 συνολικά σταθμοί του μετρό και του ΗΣΑΠ έχουν κλείσει με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας. Ακόμη, διεκόπησαν και τα δρομολόγια του τραμ από τη στάση «Αιγαίο» στη Ν. Σμύρνη έως το Σύνταγμα. Η κίνηση του τραμ γίνεται από τη Βούλα έως τη στάση «Αιγαίο».
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis