Επίδειξη δύναμης από το ISIS: Παρέλαση της «αστυνομίας» των τζιχαντιστών στη Λιβύη! (εικόνες)

ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ TOYOTA PICKUP
Επίδειξη δύναμης από το ISIS: Παρέλαση της «αστυνομίας» των τζιχαντιστών στη Λιβύη! (εικόνες)

 

Επίδειξη δύναμης θέλησαν να κάνουν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους πραγματοποιώντας μια μεγαλειώδη παρέλαση στους δρόμους της Βεγγάζης, στη Λιβύη. Στην παρέλαση παρουσιάζεται ο στόλος αυτοκινήτων του Ισλαμικού χαλιφάτου, που αποτελείται από ολοκαίνουργια φορτηγά Toyota pickup και σύμφωνα με το βίντεο της παρέλασης που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο τα αυτοκίνητα αυτά στελεχώνουν την «αστυνομία» του Ισλαμικού Κράτους.

Κατά την διάρκεια της παρέλασης άνδρες, γυναίκες και παιδιά, επευφημούν με χειροκροτήματα τους τζιχαντιστές ενώ σε όλα τα αυτοκίνητα κυματίζει η χαρακτηριστική μαύρη σημαία των ισλαμιστών τρομοκρατών.

Το επίμαχο βίντεο ανέβασε στο διαδίκτυο η ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Ansar al - Sharia, η οποία έχει στόχο να επιβάλει στην Λιβύη τον θρησκευτικό νόμο της Σαρία.

Η οργάνωση ονόμασε την Βεγγάζη «Ισλαμικό εμιράτο» τον Ιούλιο του 2014 και τρεις μήνες αργότερα δήλωσε υποταγή στο Ισλαμικό Κράτος. Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους ο ΟΗΕ συμπεριέλαβε την συγκεκριμένη οργάνωση στη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Η Ansar al - Sharia έχει κατηγορηθεί για τον θάνατο του Αμερικανού πρέσβη Christopher Stephens στη Βεγγάζη το 2012

 
ΠΗΓΗ: defencenet.gr