Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:04 | 21/12/2017

Έχουμε λάβει πολλές ερωτήσεις σχετικά με το επίδομα παραμεθορίου από συναδέλφους που υπηρετούν μόνιμα σε αυτές τις περιοχές καθώς από συναδέλφους που ήταν ή είναι αποσπασμένοι εκεί.

Ας διευκρινίσουμε αρχικά ότι κανένας που το δικαιούται δεν το χάνει.

Τώρα σχετικά με το αναδρομικό επίδομα παραμεθορίου, όσον αφορά τους αποσπασμένους μέσα στο έτος 2017, τα χρήματα θα καταβληθούν μετά την μισθοδοσία Μαρτίου (τέλη Φεβρουαρίου), με πιθανότερη αυτή.

Σε πολύ ελάχιστες περιπτώσεις ίσως καταβληθούν με τη μισθοδοσία Φεβρουαρίου.

Αυτό δεν αφορά τους μόνιμους που μάλλον θα τη δουν στην μισθοδοσία Φεβρουαρίου. Αυτή είναι η επίσημη ενημέρωση από Δ/νση Χρηματικού.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Επεξήγηση του νέου ειδικού μισθολογίου - Παραδείγματα & επισημάνσεις

Έχουμε λάβει πολλές ερωτήσεις σχετικά με το επίδομα παραμεθορίου από συναδέλφους που υπηρετούν μόνιμα σε αυτές τις περιοχές καθώς από συναδέλφους που ήταν ή είναι αποσπασμένοι εκεί. Ας διευκρινίσουμεαρχικά ότι κανένας που το δικαιούται δεν το χάνει. Τώρα σχετικά με το αναδρομικό επίδομα παραμεθορίου, όσον αφορά τους αποσπασμένους μέσα στο έτος 2017, τα χρήματα θα καταβληθούν μετά την μισθοδοσία Μαρτίου (τέλη Φεβρουαρίου), με πιθανότερη αυτή. Σε πολύ ελάχιστες περιπτώσεις ίσως καταβληθούν με τη μισθοδοσία Φεβρουαρίου. Αυτό δεν αφορά τους μόνιμους που μάλλον θα τη δουν στην μισθοδοσία Φεβρουαρίου. Αυτή είναι η επίσημη ενημέρωση από Δ/νση Χρηματικού.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης



Read more http://www.ekathess.gr/2017/12/21/%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%B8%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis