Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:14 | 12/10/2017

Επίθεση από αντιεξουσιαστές δέχτηκε σήμερα το πρωί έξω από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας μέλος της Χρυσής Αυγής.

Αφορμή αποτέλεσε η εκδίκαση της υπόθεσης για την επίθεση αντιεξουσιαστών τον Ιανουάριο του 2015 στα παλιά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Δεληγιάννη.

[custom:google-ads]

Ενόψει της δίκης αλλά και της μεταγωγής μελών του Ρουβίκωνα στο αυτόφωρο, μετά τη χθεσινή εισβολή και κατάληψη στην ισπανική πρεσβεία, είχε προηγηθεί κάλεσμα για συγκέντρωση αντιφασιστών στην περιοχή του Πλημμελειοδικείου.

Στο πλαίσιο αυτό οι αντιεξουσιαστές διασταυρώθηκαν με τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας της υπόθεσης του 2015, ο οποίος εκείνη την περίοδο εκτελούσε χρέη φύλακα των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Δεληγιάννη, και του επιτέθηκαν.

Η αντιπαράθεση των δύο πλευρών έχει πολλά επεισόδια καθώς ο εν λόγω συνεργάτης - μέλος της Χ.Α. (αποσπασμένος υπάλληλος των Οδικών Συγκοινωνιών) είχε εμπλακεί και τον Ιούνιο του 2015 σε επεισόδιο στη διασταύρωση των οδών Σκιάθου και Αχαρνών όταν χρυσαυγίτες είχαν επιτεθεί σε αντιεξουσιαστές.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος είχε βγάλει όπλο και είχε πυροβολήσει τουλάχιστον έξι φορές στον αέρα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

Πηγή:  www.kathimerini.gr 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: “Εξαφανίστηκαν” 750 κενές θέσεις στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis