Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:43 | 08/09/2019

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραγιάννης το βράδυ της Παρασκευής κινδύνευσε τόσο ο ίδιος αλλά και η σύζυγος του με τα παιδιά του, όταν τους επιτέθηκε αδέσποτος σκύλος στην Μακρακώμη Φθιώτιδας,

Ευτυχώς απετράπησαν τα χειρότερα με την βοήθεια και κατοίκων που αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει .

Αμέσως μετά ο κ. Καραγιάννης κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία αφού είναι γνώστης του προβλήματος, καθώς διαμένει στην περιοχή,για να παρθούν επιτέλους μέτρα.

Στ τηλεφωνική επικοινωνία του Star με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Π. Κοντογιώργο, επιβεβαίωσε το περιστατικό και σημείωσε πως η δημοτική αρχή κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του ζητήματος.

Πάνω από 200 αδέσποτα σκυλιά έχουν εγκαταλειφθεί στην περιοχή και αναζητείται χώρος προκειμένου να δημιουργηθεί κυνοκομείο.

Υπάρχει οικόπεδο που παλαιότερα χρησιμοποιούνταν ως κυνοκομείο και βρίσκονται σε συνομιλίες με τον ιδιοκτήτη προκειμένου να γίνει προσωρινή μίσθωση.

Παράλληλα η δημοτική αρχή σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, προσπαθεί να εντάξει τον Δήμο Μακρακωμης σε σχετικό πρόγραμμα που τρέχει από το αρμόδιο υπουργείο, ώστε να αγοραστεί έκταση και να γίνει μια πιο μόνιμη εγκατάσταση .

tvstar.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis