Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 11/01/2019

Επίθεση με απειλές, ύβρεις και χειροδικίες δέχτηκε ο 52χρονος που σκότωσε και έθαψε  με τα ίδια του τα χέρια την κόρη του στην Κέρκυρα, καθώς διαφωνούσε με την σχέση που διατηρούσε με έναν άνδρα από το  Αφγανιστάν.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού όπου και μεταφέρθηκε μετά την απολογία του. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα μάλιστα με τον συνήγορό του, κύριο Βασίλη Νουλέζα, που έκανε γνωστό το περιστατικό, ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο των φυλακών, όπου θα παραμείνει προληπτικά για νοσηλεία και ιατρικές εξετάσεις. Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Νουλέζας, «είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και μού δήλωσε έντρομος ότι κινδυνεύει η ζωή του. Όπως μου είπε χαρακτηριστικά ο εντολέας μου του επιτέθηκαν μέ άγριες διαθέσεις».

Το πρωί της Παρασκευής ο συνήγορος του 52χρονου παιδοκτόνου αναμένεται να ζητήσει την μεταγωγή του σε άλλο κατάστημα κράτησης για λόγους ασφαλείας του πελάτη του.

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis