Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:49 | 08/05/2021
Υπερβαίνει τη λογική αυτό που συνέβη στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών... Μια ηλικιωμένη συνελήφθη γιατί προέβη σε ρατσιστική επίθεση σε υπάλληλο ταχυφαγείου Burger King επειδή η... ντομάτα στο μπέργκερ της ήταν χοντροκομμένη(!)
 
O λόγος για την 77χρονη Τζούντιθ Αν Μπλακ, η οποία συνελήφθη στις 30 Απριλίου αφότου παραδέχθηκε σε αστυνομικούς της πόλης Γουάιλντγουντ ότι πέταξε το επίμαχο μπέργκερ στην πλάτη εργαζόμενης Αφροαμερικανής. 
 
Δήλωσε ότι ήταν θυμωμένη που το θύμα δεν επιλύει το «πρόβλημα». «Είχα το μπέργκερ στο χέρι μου και της το πέταξα» ανέφερε, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας. «Όταν ρωτήθηκε, η κ. Μπλακ δήλωσε ότι χτύπησε το θύμα με το μπέργκερ». 
 
Η ηλικιωμένη παραδέχτηκε επίσης ότι αποκάλεσε την υπάλληλο του ταχυφαγείου «ηλίθια μαύρη σ...λα» και ότι χρησιμοποίησε μια άλλη φυλετική έκφραση κατά τη διάρκεια του παραληρήματός της, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία. 
 
Η εργαζόμενη είπε ότι εκείνη και ένας συνάδελφος περπατούσαν έξω από το εστιατόριο καθώς η ηλικιωμένη και ο σύζυγός της έφευγαν, και την άκουσε να την αποκαλεί «ν...α», σύμφωνα με την έκθεση. 
 
Αρκετοί μάρτυρες, ο διευθυντής του Burger King και κάμερα από το εσωτερικό του εστιατορίου επιβεβαίωσαν όσα δήλωσε η εργαζόμενη, τόνισε η αστυνομία. 
 
Στην Μπλακ απαγγέλθηκε κατηγορία για κακούργημα τρίτου βαθμού λόγω της ρατσιστικής φρασεολογίας που χρησιμοποίησε. Πλήρωσε 2.500 δολάρια εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερη. 
 
Δεν έγινε γνωστό εάν το πειστήριο του εγκλήματος περισυνελέγη ή φαγώθηκε έστω και με χοντροκομμένη ντομάτα... Στο μέλλον οι πόλεμοι θα γίνονται για τα μπέργκερ; Μάλλον κάποιους πρέπει να τους πάρουν με τις ντομάτες. 
 
Πηγή: nypost.com
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis