Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:59 | 17/03/2018

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν κουκουλοφόροι στο οίκημα της κυπριακής φοιτητικής παράταξης της Πρωτοπορίας Θεσσαλλονίκης τα μεσάνυχτα. 

Αυτό αναφέρει η ανακοίνωση της εν λόγω παράταξης διευκρινίζοντας ότι αφού έσπασαν την τζαμαρία κατόπιν επιτέθηκαν σε φοιτητές που βρίσκονταν στο χώρο με φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα τραυματίζοντας μερικούς εξ αυτών.

[custom:google-ads]

Ανακοίνωση

Για ακόμα μια φορά, η μεγάλη και περήφανη Παράταξη μας έγινε στόχος επίθεσης από άνανδρους. Υπό την προστασία της νύχτας αλλά και με καλυμμένα τα πρόσωπα, τα οποία θυμίζουν άλλες εποχές επιτέθηκαν στο οίκημα μας μερικές ώρες μετά τα μεσάνυχτα. Εκείνη την στιγμή βρίσκονταν στον χώρο στελέχη αλλά και φίλοι της παράταξης αφού είχε διοργανωθεί ένα μικρό γλέντι. Αρχικά σπάζοντας την προστατευτική τζαμαρία του οικήματος με κλωτσιές αλλά και με την χρήση φωτοβολίδας εισήλθαν στο εσωτερικό του χώρου.

Εισερχόμενοι σ αυτόν πέταξαν ότι βρήκαν μπροστά τους (μέχρι και μεταλλική ψησταριά!!!) εναντίον των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο οικημα. Από την βαναυσότητα τους τραυματίστηκαν στελέχη της παράταξης μας(ευτυχώς όχι σοβαρά) αφού δεν δίστασαν ακόμα και να βιαιοπραγήσουν απρόκλητα αφού κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν τους προκάλεσε. Στην συνέχεια συνέχισαν το σπάσιμο του εσωτερικού του οικήματος μας και έφτασαν ακόμα και στο σημείο να κλέψουν εικόνες ηρώων οι οποίες βρίσκονταν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Το συμβάν δεν αποτελεί πλήγμα μόνο για την ιστορική μας παράταξη αλλά για όλο τον φοιτητόκοσμο της Μακεδονίας και ολόκληρο το φοιτητικό κίνημα. Καταδικάζουμε απερίφραστα το συμβάν και δηλώνουμε ρητά προς κάθε κατεύθυνση όποια και αν είναι αυτή ότι θα συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε τα δημοκρατικά δικαιώματα του κάθε συμφοιτητή μας, τιμώντας την ιερά παρακαταθήκη των προγόνων μας.

Ποτέ δεν υποχωρήσαμε και ποτέ δεν σταματήσαμε να δίνουμε απαντήσεις, πάντα με επιχειρήματα, θέσεις και ιδέες. Αυτό θα πράξουμε για ακόμα μια φορά και να γνωρίζουν όλοι ότι μόνο πείσμα προκαλούν στους περήφανους Πρωτοπόρους τέτοιες ενέργειες δειλίας. 

Ως ΦΠΚ Πρωτοπορία Θεσσαλονίκης θέλοντας να διαφυλάξουμε τα δικαιώματα μας, έχουμε κινηθεί νομικά και η αστυνομία βρίσκεται ήδη στα χνάρια των δραστών!

Διαβάστε περισσότερα στο offsite.com.cy

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis