Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:35 | 23/10/2021

Επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κτίριο της Περιφέρειας Αττικής. Την ευθύνη ανέλαβε με ανάρτηση σε γνωστό αντιεξουσιαστικό ιστότοπο το "Μαύρο Συνδικάτο", το οποίο ζητά την απόδοση ευθυνών για τις τελευταίες καταστροφικές πλημμύρες.

"Όταν πρέπει να απαντήσεις σε μια καταστροφή όπως οι τελευταίες πλημμύρες πάντα αναρωτιέσαι ποιος μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος. Ποιος μηχανισμός από αυτούς που χτίζουν το κράτος φταίει που ένα λεωφορείο βυθίζεται στο νερό σε μια υπόγεια γέφυρα πρόσφατα κατασκευασμένη και οι επιβάτες τρέχουν για να σωθούν; Ποιός φταίει που ένα σχολείο σε κοντέινερ γεμίζει νερά και οι μαθητές κάνουν ακροβατικά για να φύγουν; Ποιος φταίει που χιλιάδες σπίτια, αποκλειστικά φτωχού κόσμου, πλημμύρισαν και τα λιγοστά υπάρχοντά τους – άλλωστε κανείς "άριστος" δε μένει σε υπόγεια που πλημμυρίζουν – καταστράφηκαν;" ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρέμβαση στην Περιφέρεια Αττικής είχε κάνει νωρίτερα χθες και ο Ρουβίκωνας, κρεμώντας πανό στην είσοδο του κτιρίου πάλι για το θέμα των πρόσφατων πλημμυρών αλλά και πυρκαγιών.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis