Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:19 | 29/11/2018

Δύο άγνωστοι άνδρες εχθές το βράδυ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας βαριοπούλες απείλησαν το αρχαιοφύλακα της Πνύκας.

Ο αρχαιοφύλακας κατέφυγε στο φυλάκιο προκειμένου να προστατευθεί, ενώ στη συνέχεια οι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο φυλάκιο και εξαφανίστηκαν.

[custom:google-ads]

«Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους ο αρχαιοφύλακας της Πνύκας το βράδυ της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Συγκεκριμένα, δύο άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατούσαν βαριοπούλες, απείλησαν τον αρχαιοφύλακα, ο οποίος κατέφυγε στο φυλάκιο για να προστατευθεί. Στη συνέχεια οι δράστες προκάλεσαν φθορές στο φυλάκιο και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Άμεσα κλήθηκε η Αστυνομία, η οποία πραγματοποίησε έρευνες στην περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα» προσθέτει η ανακοίνωση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ριφιφί σε κατάστημα με αθλητικά είδη - Λεία αξίας 130.000 ευρώ


«Παράλληλα, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού επικοινώνησε με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και ζήτησε εντατική αστυνόμευση του χώρου. Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διαβεβαιώνει τους εργαζόμενους και τους πολίτες ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πολιτών, των εργαζομένων και του μνημείου» καταλήγει η ανακοίνωση.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis