Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:38 | 10/09/2021
Να αφαιρέσει την ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου ήθελε η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα.
 
Οπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο iefimerida.gr, η κατηγορουμένη έψαχνε μη ανιχνεύσιμα δηλητήρια και τρόπους θανάτωσης της 35χρονης.
 
«Από όλα τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι προκύπτει ότι πρόθεση της κατηγορουμένης ήταν να αφαιρέσει την ζωή της Ιωάννας. Μάλιστα, μετά το έγκλημα που διέπραξε έψαχνε τρόπο να συνεχίσει τον σκοπό της. Υπάρχουν αναζητήσεις μετά το περιστατικό στον υπολογιστή της που ψάχνει δηλητήρια που δεν ανιχνεύονται, και τρόπους θανάτωσης της Ιωάννας. Εγώ πιστεύω ότι είχε συνεργό, δηλαδή, κάποιος την βοήθησε τόσο στις παρακολουθήσεις που έκανε όσο και στην προμήθεια του καυστικού υγρού», αναφέρει στο iefimerida.gr ο κ. Λύτρας.
 
 
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλά αποκλειστικά στο iefimerida.gr
Λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε αποκλειστικά στο iefimerida.gr, για όσα την κράτησαν στη ζωή, τη δικαίωση που περιμένει και τα συναισθήματά της.
 
«Τους τελευταίους μήνες έχουν υπάρξει αμέτρητες στιγμές που έχω «γονατίσει», σωματικά και ψυχικά. Είμαι σίγουρη πως δεν θα τα κατάφερνα χωρίς τους ανθρώπους που στάθηκαν κοντά μου και που με στήριξαν στην τραγική κατάσταση που έχω βρεθεί μετά την επίθεση. Ο καθένας βάζει από ένα λιθαράκι, κάθε μέρα, ώστε να μπορέσω να αντιμετωπίσω τον καθημερινό πόνο και τις δυσκολίες», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μεταξύ άλλων.
 
«Κάτι ακόμα που πιστεύω πως έπαιξε σημαντικό ρόλο είναι η αγάπη μου για τη ζωή, τα όνειρα που έχω και οι στόχοι που θέτω, αλλά που ακόμα δεν έχω πραγματοποιήσει. Σκέφτομαι συνεχώς πως ακόμα έχω τόσα πράγματα να δω και να κάνω, τόσους ανθρώπους να γνωρίσω ή να συναντήσω. Αυτή η σκέψη μού δίνει πάντα κίνητρο για να παλεύω καθημερινά να σταθώ ξανά στα πόδια μου», πρόσθεσε.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis