Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:39 | 12/06/2020

Είναι η στιγμή της σύλληψης της 35χρονης την ώρα που έβγαινε από το σπίτι της στου Ζωγράφου. Είναι η στιγμή που η 35χρονη η οποία φέρεται να είναι η δράστης της επίθεσης με βιτριόλι ανοίγει το βήμα της προκειμένου να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που έχουν πάει για να την προσαγάγουν.

Η 35χρονη, στην οποία απαγγέλθηκε και η κατηγορία της απείθειας, ακριβώς γιατί αντιστάθηκε στην σύλληψη, βγαίνει το πρωί της Πέμπτης (11/06/2020) από το σπίτι της στου Ζωγράφου. Εκεί, την περιμένουν αστυνομικοί οι οποίοι της ζητούν να τους ακολουθήσει. Όμως, εκείνη τους αγνοεί και αρχίζει να φεύγει προς άλλη κατεύθυνση.

Όπως θα δείτε το βίντεο η γυναίκα ανοίγει το βήμα της και χάνεται στο βάθος. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, δυο αστυνομικοί με πολιτικά φαίνονται να τρέχουν ξωπίσω της και λίγη ώρα αργότερα την συλλαμβάνουν.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο

Την ίδια ώρα, ένα άλλο βίντεο λίγο πριν την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα φέρνει στο φως η ΕΡΤ. Σε αυτό απεικονίζεται λίγα λεπτά πριν την επίθεση να είναι στην λεωφόρο Συγγρού όπου βρίσκεται καρτοτηλέφωνο και από εκεί έκανε την κλήση στην εταιρεία ραδιοταξί.

Βίντεο ντοκουμέντο! Καρέ – καρέ η 35χρονη την παραμονή και μετά την επίθεση στην Ιωάννα!

Σε ένα βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το πρωινό» παρουσιάζεται καρέ – καρέ η επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα. Στο βίντεο αυτό καταγράφονται οι κινήσεις της 35χρονης και την Τρίτη 19 Μαΐου και την Τετάρτη. Μάλιστα απεικονίζεται η φερόμενη ως δράστης να φεύγει από το σημείο τρέχοντας αφού επιβιβάζεται σε ταξί!

Το βίντεο αυτό είναι αποκαλυπτικό για τις κινήσεις της γυναίκας που φέρεται να είναι η δράστης της επίθεσης με το βιτριόλι.

Τι χάλασε τα σχέδιά της την παραμονή της επίθεσης με το βιτριόλι

Αρχικά το βίντεο δείχνει τις κινήσεις της γυναίκας την παραμονή της επίθεσης. Η γυναίκα πιθανότατα έκανε κατόπτευση του χώρου προκειμένου να εκτελέσει το σχέδιό της την επόμενη ημέρα. Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας την δείχνει την Τρίτη 19 Μαΐου στις 09.20 το πρωί – δηλαδή μια ημέρα πριν την επίθεση να φοράει περούκα και καμπαρντίνα να πλησιάζει το ταξί διαφυγής της το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία κάλεσε από καρτοτηλέφωνο. Ενημερώνει την οδηγό ταξί ότι αυτή είναι η πελάτισσα που θα παραλάβει και ετοιμάζεται να κάνει την επίθεσή της.

Ακριβώς απέναντι, στην λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα είναι το γραφείο στο οποίο εργάζεται η 34χρονη Ιωάννα. Το ανυποψίαστο θύμα έχει φτάσει μόλις με το κόκκινο αυτοκίνητό της. Η Ιωάννα παρκάρει και βγαίνει από το αυτοκίνητο. Η γυναίκα με την καμπαρντίνα τρέχει να την προλάβει αλλά ένα λεωφορείο και ένας εργάτης της κλείνουν τον δρόμο και την καθυστερούν και έτσι η επίθεση ματαιώνεται. η Ιωάννα έχει γλιτώσει… Όμως η 35χρονη είναι αποφασισμένη!

Τετάρτη 20 Μαΐου, η ημέρα της επίθεσης. Η γυναίκα με την καμπαρντίνα επιστρέφει στο σημείο για να εκτελέσει το σατανικό της σχέδιο. Είναι ντυμένη με τα ίδια ρούχα και κάνει τις ίδιες κινήσεις και επίσης αποφεύγει να είναι κοντά στο πεζοδρόμιο αφού οι κάμερες των γύρω καταστημάτων καταγράφουν τα πάντα! Ενημερώνει ξανά όπως και την Τρίτη την οδηγό ταξί ότι αυτή είναι η πελάτισσα που θα παραλάβει. Η Ιωάννα δεν φαίνεται και πάλι στο βάθος αλλά έχει ήδη φτάσει και έχει παρκάρει σε άλλο σημείο. Στις 09.20 ακριβώς όλα έχουν τελειώσει!

Η κάμερα καταγράφει την γυναίκα να τρέχει από απέναντι που είναι το γραφείο της Ιωάννας. Της έχει επιτεθεί με το βιτριόλι και σπεύδει να εξαφανιστεί! Στα χέρια της όπως τρέχει κρατάει το θερμός όπου υπήρχε το βιτριόλι. Μπαίνει στο ταξί που την περίμενε και εξαφανίζεται!

Πηγή: newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis