Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 26/05/2020
Να απαντήσουν στο ερώτημα πώς το βιτριόλι έφτασε στα χέρια της μαυροφορεμένης γυναίκας που στις 20 Μαϊου επιτέθηκε κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, επιχειρούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές Αρχές.
 
Χθες, αστυνομικές πηγές -μετά τα αποτελέσματα του Γενικού Χημείου του Κράτους- υποστήριξαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως το θειικό οξύ (βιτριόλι) δεν πωλείται στην αγορά. Από εκείνη τη στιγμή, τα έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας επιχειρούν να «ακολουθήσουν» τη διαδρομή για το πως το καυστικό υγρό έφτασε στα χέρια της μαυροφορεμένης γυναίκας. Οπως εκτιμάται, αυτό ίσως ήταν και το μοναδικό λάθος της δράστιδος, αφού θεωρείται απίθανο να το παρασκεύασε μόνη της και το επικρατέστερο σενάριο μέχρι στιγμής είναι να το προμηθεύτηκε.
 
«Ερευνούμε πλέον πώς και από πού μπόρεσε να προμηθευτεί το βιτριόλι. Είναι ένα σημείο που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.
 
Συνεχίζεται η μελέτη του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας
 
Την ίδια ώρα, οι Αρχές ερευνούν αν υπάρχει και άλλο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, που τυχόν έχουν καταγράψει την άγνωστη που επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα. Πάντως, όλο αυτό το διάστημα η αστυνομία προσεγγίζει με ιδιαίτερη διακριτικότητα τη νεαρή κοπέλα η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Προ ημερών είχε υποβληθεί στο πρώτο χειρουργείο αποκατάστασης, ενώ όπως είπε στο iefimerida.gr ο δικηγόρος της, τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλα, αφού η κοπέλα έχει εγκαύματα σε πολλά σημεία του σώματός της.
 
Εκτιμάται ότι όταν βελτιωθεί η κατάστασή της και ξεπεράσει το αρχικό σοκ, ίσως, μπορέσει να θυμηθεί περισσότερα και να δώσει κάποια στοιχεία που πιθανόν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη της μαυφορεμένης δράστιδας.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis