Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 03/06/2020

Νέες αποκαλύψεις για τον τρόπο που έδρασε η δράστης της επίθεσης με το βιτριόλι στην Καλλιθέα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που η έρευνα της αστυνομίας μπαίνει πλέον στην ουσιαστικότερη φάση της.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προχωρά, καθώς δύο εταιρείες έχουν ήδη δώσει τα αποτελέσματα, ενώ μία τρίτη αναμένεται να πράξει το αντίστοιχο αύριο, Τετάρτη.

Όταν, πλέον, οι Αρχές θα έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία, θα ξεκινήσει η διαδικασία της ανάλυσής τους, ώστε να εξαχθούν συμπεράσματα και να προχωρήσει η έρευνα.

Οι Αρχές ελπίζουν να καταφέρουν να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα που βρίσκεται πίσω από την επίθεση.

Πώς μετέφερε το βιτριόλι η δράστης

Την ίδια ώρα, από την ανάλυση των βίντεο, οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει ότι η δράστης μετέφερε το βιτριόλι μέσα σε θερμός, καθώς η μεταφορά του συγκεκριμένου υγρού δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Παράλληλα, είχε πάρει και όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην τραυματιστεί και η ίδια.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη γυναίκα αύριο θα μπει για ακόμη μία φορά στο χειρουργείο για να κάνει διπλή επέμβαση.

Οι αστυνομικοί παραμένουν στο νοσοκομείο ώστε να είναι εκεί σε περίπτωση που η γυναίκα θυμηθεί οτιδήποτε για την επίθεση.

Στο επίκεντρο δύο γυναίκες από το οικογενειακό περιβάλλον της 34χρονης

Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε το Mega, η αστυνομία εστιάζει σε δύο γυναίκες από το οικογενειακό περιβάλλον της Ιωάννας, εξετάζοντας το άλλοθί τους για την ώρα της επίθεσης.

Μάλιστα, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρχει και ηθικός αυτουργός στην υπόθεση, πλην της μαυροντυμένης γυναίκας που είναι η φυσικός αυτουργός.

cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis