Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:28 | 08/06/2020

Τη δική της μάχη στο νοσοκομείο και έναν Γολγοθά ανεβαίνει η 34χρονη Ιωάννα.

Έναν Γολγοθά από θεραπείες και πλαστικές επεμβάσεις για να μπορέσει να επανέλθει, όσο θα μπορέσει να επανέλθει, μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι.

Όπως έχει δηλώσει ο δικηγόρος της και οι γιατροί που την παρακολουθούν, από την επίθεση έχει καεί το 93% του προσώπου της και θα χρειαστούν πολλά χειρουργεία για τη μερική αποκατάσταση του προσώπου της.

Θεία της 34χρονης μίλησε στον ΣΚΑΪ και ξέσπασε για τον άνθρωπο που της επιτέθηκε αλλά και για τη ζημιά που όπως είπε προκάλεσε στην ίδια αλλά και σε ολόκληρη την οικογένειά της.

«Αν ξέραμε ποιος είναι θα βοηθούσαμε και μεις! Μας τρώει η αγωνία να μάθουμε ποιος το έκανε. Είναι παιδί μας. Αναρωτιώμαστε ποιος το έκανε. Είχε στόχο να της χαλάσει την ομορφιά της. Αλλά γιατί; Αυτό το γιατί μας βασανίζει εδώ και 15 μέρες. Ποιος βρέθηκε και της έκανε τέτοιο κακό. Όσο κι αν προσπαθούμε δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος το έκανε.

Την κατέστρεψε πάντως αλλά πρέπει να μάθουμε ποιος το έκανε και γιατί. Τι μυαλό είχε αυτός για να της κάνει τέτοιο κακό.Η μητέρα της δεν φεύγει από δίπλα της ούτε λεπτό. Τους τρώει το γιατί… Τη μητέρα της δυο φορές την πήρα τηλέφωνο για να μην την ενοχλήσω. Δεν είναι καλά. Κλαίει συνέχεια».

Πηγή: news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis