Επίθεση με βιτριόλι: Στο Θριάσιο οι αστυνομικοί με καθαρές φωτογραφίες της δράστιδος και ηχητικό

Επίθεση με βιτριόλι: Στο Θριάσιο οι αστυνομικοί με καθαρές φωτογραφίες της δράστιδος και ηχητικό

Αστυνομικοί μεταβαίνουν στο Θριάσιο Νοσοκομείο προκειμένου να δείξουν στην 34χρονη Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα τις φωτογραφίες από τα καρέ που έχουν «καθαρίσει» αλλά και να της βάλουν να ακούσει το ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε η δράστις στην εταιρεία ραδιοταξί.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, οι αστυνομικές αρχές φέρεται να έχουν καταγεγραμμένη τη φωνή της γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη, καθώς έχει καταγραφεί το τηλεφώνημα που έκανε στην εταιρεία ταξί, προκειμένου να ζητήσει να την μεταφέρουν.

Αυτό το τηλεφώνημα βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών και η καταγεγραμμένη κλήση θα αξιοποιηθεί προκειμένου να γίνει συγκριτική ανάλυση με άλλες ύποπτες γυναίκες. Σημειώνεται πως το τηλεφώνημα φέρεται να έγινε από καρτοτηλέφωνο.

Η δράστιδα βρισκόταν στο σημείο μία ημέρα πριν την επίθεση

Σημείο κλειδί για τον εντοπισμό της γυναίκας με το βιτριόλι, είναι η μαρτυρία του οδηγού ταξί που την παρέλαβε από το σημείο της επίθεσης και τη μετέφερε σε κεντρική συνοικία της Αθήνας. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Star, η δράστρια έχει εντοπιστεί από κάμερες στο ίδιο σημείο, μια ημέρα πριν.

Οι Αρχές ανακάλυψαν, αναλύοντας βίντεο και μαρτυρίες, ότι η γυναίκα με το καυστικό υγρό βρισκόταν στον τόπο της επίθεσης μια ημέρα πριν, την Τρίτη δηλαδή, και μάλιστα την ίδια ακριβώς ώρα.

Εξετάζουν αν ήταν η πρώτη απόπειρα να επιτεθεί στην Ιωάννα ή έκανε επόπτευση χώρου, δηλαδή πού υπάρχουν κάμερες και πιθανοί αυτόπτες μάρτυρες.

Φαίνεται να έλεγξε καλά τον χώρο, να περίμενε ην Ιωάννα. Αποχώρησε από το σημείο ελάχιστα λεπτά από τη στιγμή που η Ιωάννα μπήκε στον χώρο εργασίας της.

Τι ισχυρίστηκε ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε

Η γυναίκα με το βιτριόλι εκτέλεσε το σχέδιο της με απόλυτη ακρίβεια την επόμενη ημέρα. Είχε φροντίσει να την περιμένει ακόμα και ταξί.

«Πήρα κλήση να βρίσκομαι σε συγκεκριμένη διεύθυνση στην οδό Θησέως. Γνώριζα ότι περίμενα γυναίκα. Έφθασα και μετά από λίγα λεπτά ήρθε η πελάτισσα. Φορούσε μάσκα. Άνοιξε την πόρτα και επιβιβάστηκε στο πίσω μέρος. Σε όλη τη διαδρομή δε μιλούσε» υποστήριξε ο οδηγός ταξί.

Ο κύκλος των υπόπτων κλείνει διαρκώς. Οι Αρχές δεν αποκλείουν να υπάρχει και ηθικός αυτουργός που έδωσε την εντολή για την επίθεση στην Ιωάννα.

Πηγή: thestival.gr