Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:30 | 12/12/2014

 

Επίθεση με καλάσνικοφ στην πρεσβεία του Ισραήλ, ερευνούν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, όμοια με εκείνη που είχε σημειωθεί εναντίον του Γερμανού Πρέσβη από την οργάνωση «Λαϊκοί Αγωνιστές».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, προσέγγισαν την πρεσβεία που βρίσκεται στην οδό Μουσών από τον παράδρομο Λαζάρου Σόχου και Κηφισίας. Μόλις πλησίασαν αρκετά ο συνεπιβάτης άνοιξε πυρ προς το κτήριο. Στη συνέχεια ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν από τον περιφερειακό του Γαλατσίου.

0ι δρόμοι γύρω από την πρεσβεία είχαν αποκλειστεί και οι αρχές αναζητούν στοιχεία της επίθεσης. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας έχουν ήδη βρεθεί κάλυκες από καλάσνικοφ. Την ίδια ώρα, γίνονται έρευνες στη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς παρά μόνο για υλικές ζημιές.

Οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο, σύμφωνα με αξιωματούχους της ΕΛ.ΑΣ, ήταν περισσότεροι και από τους 60 που είχαν ανακαλυφθεί μετά την επίθεση στο Γερμανό Πρέσβη το Δεκέμβριο του ’13. 
Η οργάνωση «Λαϊκοί Αγωνιστές» είχαν αναλάβει την ευθύνη και για την επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, αλλά και για την αποτυχημένη επίθεση με ρουκέτα κατά αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στη Βαρυμπόμπη. 

 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis