Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 19/04/2021

Ενα διερχόμενο αυτοκίνητο φαίνεται να έσωσε την 25χρονη τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής στα Τουρκοβούνια, καθώς ο δράστης της επίθεσης εις βάρος της με καυστικό υγρό ήταν έτοιμος για όλα, ακόμα και για δολοφονία.

«Θόλωσε το μυαλό μου», είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν το βράδυ της Παρασκευής ο νεαρός, υποστηρίζοντας ότι αιτία για την επίθεση ήταν η άρνηση της κοπέλας στην πρόταση που της έκανε για επανασύνδεση. Εις βάρος του 25χρονου, που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο δράστης είχε σχέση με το θύμα πριν από περίπου δύο χρόνια. Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς, της ζήτησε να βρεθούν με σκοπό να της προτείνει την επανασύνδεση.

Οταν εκείνη αρνήθηκε, ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός και στη συνέχεια ο 25χρονος την έβγαλε από το αυτοκίνητο, την έριξε στο οδόστρωμα και της έβαλε το πανί που είχε εμποτίσει με καυστικό υγρό στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα η νεαρή κοπέλα να μην μπορεί να αναπνεύσει και να της προκληθούν εγκαύματα.

Εκείνη την ώρα φαίνεται ότι περνούσε από το σημείο ένα αυτοκίνητο και ο δράστης φοβήθηκε, με αποτέλεσμα να αφήσει την κοπέλα και να φύγει από την περιοχή. Ο 25χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε την εγκυμοσύνη της κοπέλας, που διανύει τον τέταρτο μήνα, ενώ παράλληλα έπεσε σε αντιφάσεις όσον αφορά το καυστικό υγρό που χρησιμοποίησε.

Οι Αρχές εντόπισαν τον άνδρα, την ταυτότητα του οποίου αποκάλυψε η 25χρονη κατά την πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, και τον συνέλαβαν αργά το βράδυ της Παρασκευής. Η νεαρή κοπέλα ακολουθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή για να επουλωθούν τα εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού που της προκάλεσε ο δράστης γύρω από το στόμα της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ

eleftherostypos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis