Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:25 | 07/05/2019

Περισσότεροι από 100 οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται κάτω από το σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου και απειλούν τον ίδιο και την οικογένειά του.

Πρωτοφανή γεγονότα για μια ακόμη φορά στην Ελλάδα του 2019, με τον Έλληνα διαιτητή να έχει στοχοποιηθεί τα τελευταία 24ωρα και να γίνεται τελικά δέκτης επίθεσης από 100 οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρίσκονται κάτω από το σπίτι του, απειλώντας τον ίδιο και την οικογένειά του.
[custom:google-ads]
Ήδη μάλιστα έχουν προκληθεί ζημιές στο αυτοκίνητό του και προφανώς η κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο, με εικόνες που προσβάλλουν όχι μόνο τον ελληνικό αθλητισμό, αλλά και την ελληνική κοινωνία γενικότερα.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν μετά από μια τέτοια κατάσταση, είναι αρκετά, καθώς είναι απορίας άξιων το πως κατάφεραν οι χούλιγκαν να εντοπίσουν τη διεύθυνση του Παναγιώτη Αναστόπουλου και να βρεθούν εκεί παρά το γεγονός ότι ο εν λόγω διαιτητής φρουρείται, μετά τη στοχοποίηση που έχει δεχθεί τα τελευταία 24ωρα, μετά την κλήρωση για τους ρέφερι της τελευταίας αγωνιστικής που τον έφερε στην τριάδα του αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας στο ΣΕΦ.

Πηγή: cnn.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis