Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 09/09/2021

Το σενάριο των διαφορών για ναρκωτικά εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τους πυροβολισμούς σε βάρος 32χρονου, έξω από φαρμακείο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας στους Αμπελόκηπους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος βγήκε από το φαρμακείο στις 16.10, όταν ξαφνικά τον προσέγγισαν περίπου πέντε άτομα και του επιτέθηκαν. Ένας από τους δράστες έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε στην ωμοπλάτη.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν γρήγορα από το σημείο της επίθεσης, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον Άρειο Πάγο και τη ΓΑΔΑ.

Το θύμα υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ενώ έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Ο 32χρονος είναι οργανωμένος οπαδός μεγάλης ομάδας της Αθήνας και μέλος συνδέσμου. Στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για ναρκωτικά, για απείθεια και για το νόμο περί βεγγαλικών.

Η Αστυνομία εξετάζει κατά πόσο μπορεί να υπήρχαν διαφορές μεταξύ του θύματος και των δραστών για ναρκωτικά. Μάλιστα, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο, το θύμα να γνώριζε τους δράστες.

Αρχικά εξετάστηκε και η εκδοχή να πρόκειται για οπαδικές διαφορές. Το σενάριο αυτό δεν έχει αποκλειστεί, ωστόσο, όσο συνεχίζεται η έρευνα τόσο αποδυναμώνεται. Την έρευνα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Αλέξανδρος Καλαφάτης

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis