Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:28 | 24/02/2020

Για περίπου 10-15 λεπτά βρισκόταν στο έδαφος, μέσα στην ΑΣΟΕΕ, περικυκλωμένος από νεαρούς που τον ξυλοκοπούσαν, ο ειδικός φρουρός που δέχτηκε επίθεση από αγνώστους το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο εκτός υπηρεσίας ειδικός φρουρός, ο οποίος είναι από τους νεοπροσληφθέντες αστυνομικούς, στάθμευσε την ιδιωτική του μηχανή απέναντι από την ΑΣΟΕΕ και κατέβηκε για να πάει να πάρει την κοπέλα του. Φορούσε άρβυλα, το παντελόνι που φοράνε οι άντρες της ΔΙ.ΑΣ. και κρατούσε το υπηρεσιακό κράνος της υπηρεσίας του στα χέρια. Οι νεαροί αναγνώρισαν ότι είναι αστυνομικός από το κράνος και τα άρβυλα. Τον τράβηξαν μέσα στο προαύλιο του ιδρύματος και τότε ξεκίνησε να ξεφεύγει η κατάσταση.

Τον περικύκλωσαν, τον ρώτησαν εάν είναι αστυνομικός και λίγο μετά άρχισαν να τον ξυλοκοπούν.

Οι νεαροί τον χτυπούσαν άγρια για περίπου 10-15 λεπτά, έως ότου αντιληφθεί η πλησιέστερη διμοιρία των ΜΑΤ τι συμβαίνει και επέμβει. Όταν αυτό έγινε οι νεαροί αρχικά αντιστάθηκαν, έγινε χρήση χημικών και μόνο τότε διαλύθηκαν και απεγκλωβίστηκε ο ειδικός φρουρός.

Το πρόσωπό του είναι πρησμένο από τα χτυπήματα, το ίδιο και πολλά μέλη του σώματός του. 

Τράβηξε όπλο

Βίντεο που απεικονίζει αστυνομικό να έχει τραβήξει όπλο μέσα στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Κάποια στιγμή, το θύμα της επίθεσης φαίνεται ότι τράβηξε όπλο χωρίς να πυροβολήσει.

Το περιστατικό καταγράφηκε από παρισταμένους και αναρτήθηκε στη σελίδα Resistencia - EAAK ΑΣΟΕΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί δεν κατάφεραν να του πάρουν το υπηρεσιακό του όπλο.

Πηγή:  huffingtonpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis