Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:44 | 17/11/2017

«Μια χειροβομβίδα για κάθε δακρυγόνο, δύο σφαίρες για κάθε μπάτσο ή φασίστα που σηκώνει χέρι» γράφει ο συντάκτης της προκήρυξης των 22 σελίδων της «Οργάνωσης Επαναστατικής Αυτοάμυνας» με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη της δολοφονικής επίθεσης με στόχο τον αστυνομικό-«παρατηρητή» της διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη. Τα μέλη της συγκεκριμένης τρομοκρατικής επωνυμίας απειλούν με νέα αιματηρά χτυπήματα σε βάρος αστυνομικών, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η οργάνωσή τους έχει «ευρεία αποδοχή», ενώ η επίθεση με πολεμικό καλάσνικοφ αποτελούσε «λαϊκή απαίτηση»!

[custom:google-ads]

«.....Η επίθεση στα ΜΑΤ ήταν λαϊκή απαίτηση το Δεκέμβρη. Οι άνθρωποι που τίμησαν τον Γρηγορόπουλο στα οδοφράγματα φώναζαν στους ένστολους δολοφόνους ότι ‘έρχεται η Επαναστατική Αυτοάμυνα’» γράφουν χαρακτηριστικά, ενώ δεν δίνουν καμία πληροφορία και περιγραφή για τον τρόπο που έδρασαν στην Χαριλάου Τρικούπη. Οι αξιωματικοί ειδικών υπηρεσιών της αστυνομίας δεν αποκλείουν ο συγγραφέας να μην είχε γνώση του επιχειρησιακού σχεδιασμού, ενώ φαίνεται να είναι σχετικά «παλιός» σε γραφή και ιδεολογία.

«Με τη πρώτη και τη τρίτη ένοπλη παρέμβασή μας, δράσαμε δυο φορές δίπλα στα καθάρματα των ΜΑΤ, δηλώνοντας ότι το κοινωνικό κίνημα πρέπει να μην τους φοβάται κι ότι σύντομα θα ερχόταν η ώρα τους. Στις 10 Γενάρη 2017 κάναμε μια πρώτη προειδοποιητική επαφή, ρίχνοντας μια βολή στη κλούβα που σταθμεύει μπροστά από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και άλλες δυο δίπλα σ’ έναν σκοπό. Στις 6 Νοέμβρη επιτεθήκαμε πάλι σε αυτά τα καθάρματα», γράφουν εμφατικά σχετικά με τις δολοφονικές επιθέσεις τους, αναδεικνύοντας την επιδίωξή τους να «χύσουν αίμα».

Τα στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου διαπιστώνουν πως η συγκεκριμένη τρομοκρατική επωνυμία επιδιώκει να αναλάβει τα «ηνία» της εγχώριας τρομοκρατίας, μετά το… κενό που έχουν αφήσει οι συλλήψεις μελών του Επαναστατικού Αγώνα και της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα ίδια στελέχη, τα μέλη της εμφανίζονται αποφασισμένα να έχουν αιματηρό ή θανατηφόρο αποτέλεσμα στις τρομοκρατικές τους επιθέσεις, κάτι που μέχρι σήμερα, δεν έχει επιτευχθεί από καθαρή τύχη, μετά από δύο κρούσεις με πολεμικό καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών της διμοιρίας των ΜΑΤ, που φρουρεί τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας που ασχολούνται με τα φαινόμενα της εγχώριας τρομοκρατίας, εκτιμούν ότι τα μέλη της Οργάνωσης Επαναστατικής Αυτοάμυνας, γνωρίζουν πολύ καλά την περιοχή των Εξαρχείων, ενδεχομένως έχουν με κάποιο τρόπο απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για επιθέσεις στην συγκεκριμένη περιοχή, ενώ δεν αποκλείουν να έχουν και «ποινικό μητρώο», που σχετίζεται περιφερειακά με τρομοκρατική δράση.

Από το στόχαστρο της «Οργάνωσης Επαναστατικής Αυτοάμυνας» δεν ξεφεύγουν δικαστές, υπουργοί, βουλευτές, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες. Στον επίλογο της προκήρυξης προτρέπουν τους «αναγνώστες»: «Να οργανώσουμε ένα καραούλι σε κάθε γειτονιά. 43 χρόνια κουκουλωμένης δικτατορίας, όλες οι μάσκες έχουν ξεφτίσει. Ξεσηκωνόμαστε, οργανωνόμαστε, οπλιζόμαστε για να γκρεμίσουμε τους αφέντες».

Στο υστερόγραφο του κειμένου δεν παραλείπουν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους «αιχμάλωτους αντάρτες της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας», Πόλα Ρούπα και Νίκο Μαζιώτη και στην απεργία πείνας που κάνουν ενάντια στη «πολιτική εξόντωσής» τους.

 www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis