Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 13/12/2016

Ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση της στα εθνικά ζητήματα αλλά και κατά του τέως υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, για όσα υποστήριξε αναφορικά με την ανάγκη ύπαρξης ηπιότερης ποινικής αντιμετώπισης κατά όσων καίνε ή καταστρέφουν εθνικά σύμβολα, πραγματοποίησε χθες το βράδυ σε μεγάλη συγκέντρωση του κόμματός του «ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ» στο ξενοδοχείο President ο Φαήλος Κρανιδιώτης. 

Παρουσία του Τάκη Μπαλτάκου και εκπροσώπων του κόμματος «ΡΙΖΕΣ», ο κ. Κρανιδιώτης που δείχνει πως συσπειρώνει τον χώρο της ευρύτερης «σκληρής δεξιάς» πρότεινε την ισόβια αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων όσων Ελλήνων καίνε τη σημαία και την απέλαση και δήμευση των περιουσιών όσων αλλοδαπών έχουν πάρει υπηκοότητα και προβαίνουν σε αυτές τις πράξεις. 

Συγκεκριμένα είπε: «Μόλις χθες ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης ήρθε να προσφέρει άλλη μια υπηρεσία στο παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ. Να ανοίξει, λέει, διάλογος για την αποποινικοποίηση του καψίματος της σημαίας και να είναι πιο ήπια η Αστυνομία απέναντι στους "αντεξουσιαστές", για να είναι πιο ήπια τα επεισόδια.

Ο κ. Παρασκευόπουλος φέρνει το σέρβις στις συμμορίες του παρακράτους σε άλλο επίπεδο. Επειδή καμιά φορά, όταν είναι ξενύχτηδες, φτιαγμένοι ή σκοντάφτουν, τους πιάνουν να καίνε τη σημαία, να αποινικοποιήσουμε την πράξη! Κι η Αστυνομία να μην τους πιέζει πολύ, γιατί... αγριεύουν τα παιδιά. Τίποτε άλλο θέλει ο σύντροφος; Μήπως κέτερινγκ, πετσέτες και σάντουιτς, ένα κινητό βενζινάδικο και μπουκάλια, όταν τελειώνουν οι μολότωφ, μήπως;

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ με την είσοδό της στη Βουλή θα φέρει πρόταση νόμου για αυστηρότερη τιμωρία της περιύβρισης συμβόλου και ισόβια αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, μαζί με δήμευση της περιουσίας. Κι αν ο δράστης είναι αλλοδαπός που πήρε υπηκοότητα, αφαίρεση της και ισόβια απέλαση μετά τη δήμευση περιουσίας και την έκτιση της ποινής.  

Το άρθρο 16 του Συντάγματος όμως λέει πως ο σκοπός της Παιδείας είναι η εθνική, ηθική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Δεν λέει ο κάθε αγράμματος αριστερός υπουργός να κάνει ό,τι του καπνίσει και να κοπρίζει τις ανθελληνικές ανιστόρητες ανοησίες του στα μυαλά των ελληνοπαίδων και να κάνει πειράματα με τις ψυχές τους, μαζί με μια ομοχειρία μηδενιστών πανεπιστημιακών που αναρριχήθηκαν αλληλοπροωθούμενοι με γενιτσαρικά πολιτικά κριτήρια».






 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis