Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:39 | 01/11/2017

Επίθεση σε βάρος δύο γυναικών, η μια εκ των οποίων είναι συνήγορος Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο γυναίκες κατέβαιναν από το τρόλλεϋ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας προκειμένου να μεταβούν στο Εφετείο όπου θα συνεδρίαζε το δικαστήριο. Ενώ οι πόρτες άνοιξαν, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με δύο άνδρες, οι οποίοι πετούσαν τρικάκια.

Αν και οι γυναίκες φώναξαν στον οδηγό να κλείσει την πόρτα, εντούτοις η αντίδραση του δεν ήταν γρήγορη, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν οι γυναίκες. Η μια δέχθηκε μπουνιά στη μύτη και η δεύτερη στο στόμα.

[custom:google-ads]

Σε αυτή τη φάση βρίσκονται στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν σχετικά με το επεισόδιο ενώ έχουν ήδη γίνει πολλές προσαγωγές προς αναγνώριση των δραστών από τις δύο γυναίκες.

Τα φυλλάδια που πετούσαν οι δράστες είχαν την ταυτότητα της Χρυσής Αυγής, και καλούσαν σε συγκέντρωση μνήμης για τους εκλιπόντες - μελη της κόμματος Καπελώνη - Φουντούλη το απογευμα της Τετάρτης 1 Νοεμβρίου.

Ως προς το δια ταύτα της ακροαματικής διαδικασίας, το δικαστήριο διέκοψε για τις 3 Νοεμβρίου, αφού έκανε δεκτό το αίτημα να βρίσκονται εισαγγελέας και δικαστής στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της ΓΑΔΑ από οπου θα καταθέτουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες.

Ελεύθεροι οι χρυσαυγίτες για την επίθεση σε δύο γυναίκες


Ελεύθερα αφέθηκαν τα 25 μέλη της Χρυσής Αυγής που προσήχθησαν στην Κρατική Ασφάλεια για την επίθεση και τον τραυματισμό δύο γυναικών, η μία εκ των οποίων συνήγορος πολιτικής αγωγής στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έξω από τα δικαστήρια στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι προσαχθέντες δεν αναγνωρίστηκαν από τα θύματα της επίθεσης.

Από τα 25 άτομα που είχαν προσαχθεί, τα 23 ήταν άνδρες και τα 2 γυναίκες.

Διαβάστε περισσότερα στο tovima.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis