Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:13 | 08/05/2017

Την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017, ο Γραμματέας Κοινοβουλευτικού Έργου του Ποταμιού βουλευτής Αττικής Γιώργος Μαυρωτάς και η Πολιτική Υπεύθυνη του Τομέα Εσωτερικών του Ποταμιού Ολυμπία Αναστασοπούλου, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών (ΔΕΕ) της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συνομίλησαν με στελέχη της ΔΕΕ, ενημερώθηκαν για τις αρμοδιότητες και το ιδιαίτερα εξειδικευμένο έργο το οποίο επιτελεί η συγκεκριμένη αυτοτελής Κεντρική Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ξεναγήθηκαν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της ΔΕΕ και επισκέφθηκαν τα εργαστήρια διερεύνησης και ανάλυσης στοιχείων, βλέποντας από κοντά τον άρτιο και πολύ σύγχρονο εξοπλισμό της υπηρεσίας.

Οι εκπρόσωποι του Ποταμιού διαπίστωσαν το πολύ υψηλό επίπεδο κατάρτισης και εκπαίδευσης του προσωπικού, το οποίο σε συνδυασμό με την εφαρμογή διαπιστευμένων επιστημονικών και ειδικών τεχνικών μεθόδων, συμβάλλουν στην υψηλή αποτελεσματικότητα της ΔΕΕ και στην επιτυχή διεκπεραίωση δύσκολων και απαιτητικών υποθέσεων.

Ο κ. Μαυρωτάς εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τη Διευθύντρια της ΔΕΕ Υποστράτηγο Δρ. Πηνελόπη Μηνιάτη και τους επικεφαλής των τμημάτων, για την υποδοχή και την άκρως επιμορφωτική ξενάγηση, και ανέφερε ότι: «Η ΔΕΕ αποτελεί πρότυπο λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας όπου οι άνθρωποι, τα μέσα και οι διαδικασίες εξυπηρετούν άψογα έναν πολύ απαιτητικό σκοπό και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς.

Θεωρώ ότι η ΔΕΕ δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τις αντίστοιχες υπηρεσίες του εξωτερικού.»

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis