Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 13/03/2019

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου κ. Ιωσήφ Κανακουσάκης.

Η επίσκεψη ήταν εθιμοτυπική και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ανάληψης από τον κ. Κανακουσάκη των νέων καθηκόντων του.

[custom:google-ads]

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και στελέχη του Επιμελητηρίου όπου ενημερώθηκε αρχικά για τον θεσμικό ρόλο του Επιμελητηρίου, τις υπάρχουσες υποδομές και τις υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη του, καθώς και το πώς τις αξιοποιεί και τις μετουσιώνει σε ενέργειες για την υποστήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας στο Νομό των Κυκλάδων.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος, ευχαρίστησε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή για την ευγένεια και την απλότητά του, κυρίως όμως για τον τρόπο που φαίνεται ότι αντιλαμβάνεται τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια νησιωτική τοπική κοινωνία, όπως είναι οι Κυκλάδες.

Από την πλευρά του ο κ. Κανακουσάκης τόνισε ότι ο ρόλος της Αστυνομίας στη διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας μιας κοινωνίας χρειάζεται να έχει ως προτεραιότητα την πρόληψη και δήλωσε ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφάλεια των πολιτών και κατ’ επέκταση των μελών της επιχειρηματικής κοινότητας στα νησιά. 

koinignomi.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis