Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 28/09/2018

Συνεχίζοντας τον κύκλο των επισκέψεών μας στις Υπηρεσίες της ΓΑΔΑ, η συνδικαλιστική μας παράταξη ΕΣΚΑ, επισκέφθηκε σήμερα τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, όπου συνομιλήσαμε με τους διοικητές των Υπηρεσιών αλλά και με στελέχη Αξιωματικούς αυτών, για τα προβλήματά τους.

Ειδικότερα, βρεθήκαμε στην έδρα της Διεύθυνσης στην Άνω Γλυφάδα, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο ΑΤ και ΤΑ Ελληνικού, στο Τμήμα Αλλοδαπών και στο Τμήμα Τροχαίας Ελληνικού, στο ΑΤ και ΤΑ Γλυφάδας και τέλος στο ΑΤ και ΤΑ Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης.

Στη διάρκεια της περιοδείας, πέραν των προβλημάτων που καταγράψαμε, ενημερώσαμε αναλυτικά τους συναδέλφους μας για τις δράσεις μας τόσο ως Ένωση Αττικής όσο και ως Ομοσπονδία, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι το συνδικαλιστικό μας κίνημα αποτελεί σταθερό παράγοντα στον οποίο μπορούν να βασίζονται και να ελπίζουν στην υποστήριξή του για ό,τι τους απασχολεί τόσο σε προσωπικό όσο και σε υπηρεσιακό επίπεδο, ειδικότερα όταν τυγχάνουν άδικης μεταχείρισης από τη διοίκηση.

Αναφέραμε χαρακτηριστικά τις πλείστες των περιπτώσεων που συνδράμαμε συναδέλφους σε διάφορες δικαστικές υποθέσεις αλλά και στη στήριξη που παρείχαμε στα Συμβούλια Μεταθέσεων, όπου προωθήσαμε και λύσαμε δίκαια αιτήματά τους ή αποτρέποντας άδικες εις βάρος τους αποφάσεις.

Επίσης, τους αναλύσαμε τη σημασία της επιτυχίας που είχαμε με τις δικαστικές αποφάσεις του ΣτΕ, που υποχρεώνουν την κυβέρνηση να καταβάλει τα αναδρομικά των περικοπών του μισθολογίου, γεγονός που αποτελεί νίκη του συνδικαλιστικού μας κινήματος και όχι προεκλογική παροχή δήθεν για εξαγορά ψήφων όπως το παρουσιάζουν κάποια ΜΜΕ.

Εξηγήσαμε δε ότι οι μισθολογικές αδικίες που προκαλεί το νέο μισθολόγιο είναι εν γνώσει μας, γι’ αυτό έχουμε εκ νέου προσφύγει στη δικαιοσύνη χωρίς να σταματάμε να πιέζουμε την Κυβέρνηση ώστε να προβεί άμεσα σε διάλογο μαζί μας με στόχο τη διόρθωσή τους.

Τέλος, τους ενημερώσαμε και για τις θέσεις και τις προσπάθειές μας αναφορικά με την τροποποίηση των υφισταμένων διατάξεων για τη διασφάλιση της ελάχιστης 35ετούς παραμονής στην ενεργό υπηρεσία.


Την επόμενη βδομάδα θα συνεχίσουμε την ενημέρωση των συναδέλφων μας, μεταφέροντας μηνύματα αγωνιστικής δράσης και κάνοντας πράξη το σύνθημά μας δίπλα στο συνάδελφο και στα προβλήματά του.


Συνεχίζουμε ενωτικά, αγωνιστικά και ασυμβίβαστα!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 15 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, άτομα στέκονται και παπούτσια

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα στέκονται

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis