Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:14 | 13/07/2017

Εκπρόσωποι της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου, και πιο συγκεκριμένα ο Συντονιστής της ΝΕ Αντώνης Αποστολίδης και ο Αναπληρωτής Συντονιστής της Δημήτρης Καραγιάννης, επισκέφθηκαν τον Αστυνομικό Διευθυντή της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, Ταξίαρχο Γιώργο Γεωργακάκο, την Τρίτη 11 Ιουλίου.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, και οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν για την διαχρονικά καλή θεσμική συνεργασία τους. Οι εκπρόσωποι της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν συγχαρητήρια στην υπηρεσία για τις πρόσφατες επιτυχίες της, και ιδιαίτερα για αυτή της εξάρθρωσης της σπείρας διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και τη Δίωξη Ναρκωτικών.

Στη συνέχεια ο Αστυνομικός Διευθυντής ενημέρωσε το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ για την ομαλότητα της λειτουργίας των πυλών εισόδου του νησιού, το αεροδρόμιο και το λιμάνι, όπου όσον αφορά το έργο της Αστυνομίας αυτό γίνεται υποδειγματικά, με δεδομένο το ζήτημα της υποστελέχωσης της υπηρεσίας συνολικά στα Δωδεκάνησα.

Κίνηση προς την κατεύθυνση της άμβλυνσης του προβλήματος είναι η επαναλειτουργία από την κυβέρνηση της σχολής Αστυφυλάκων, η οποία και φέτος ενισχύει το δυναμικό της Διεύθυνσης με δόκιμους αστυφύλακες. Για την επόμενη χρονιά επισημάνθηκε η ανάγκη ύπαρξης ιδιαίτερης μέριμνας στο διορισμό ικανοποιητικού αριθμού αποφοιτησάντων αστυφυλάκων στην περιοχή μας.

Το τελευταίο αποτελεί αίτημα όχι μόνο της υπηρεσίας, αλλά και της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου, η οποία στα πλαίσια της εφαρμογής και υλοποίησης νησιωτικών πολιτικών έχει ζητήσει από την κυβέρνηση να υπάρξει προτεραιότητα στα Δωδεκάνησα στους διορισμούς δημοσίων υπαλλήλων και λειτουργών στο σύνολο των υπηρεσιών του δημοσίου, με έμφαση και σε τομείς όπως αυτοί των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο έργο που παράγεται από την Αστυνομική Διεύθυνση στον αυξημένο καθημερινό έλεγχο που απαιτείται στο νησί της Ρόδου λόγω του μεγάλου όγκου τουριστών, όπου και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τα αποτελέσματα.

Οι εκπρόσωποι της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συνάντηση, και δήλωσαν συνεργάτες, ως πολιτικός φορέας, της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου στην εφαρμογή της νομιμότητας, και διαθέσιμοι να συμβάλουν με όποιο τρόπο μπορούν στην προώθηση και ικανοποίηση κάθε δίκαιου αιτήματος της υπηρεσίας.

Πηγή: www.rodiaki.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis