Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:41 | 05/01/2016

Επίσκεψη στην Πυροσβεστική, το Λιμενικό, την Αστυνομία την Αντιπεριφέρεια  και το Δήμο Ρεθύμνου πραγματοποίησε τη Τρίτη ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Οι επισκέψεις του Ρεθεμνιώτη Βουλευτή δεν είχαν μόνο εθιμοτυπικό χαρακτήρα αλλά και ουσιαστικό περιεχόμενο καθότι ενημερώθηκε για το έργο αλλά και τον προγραμματισμό αυτών των υπηρεσιών.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες τα οποία προκύπτουν από την έλλειψη πόρων και προσωπικού.

Τόσο με το Δήμαρχο Γιώργο  Μαρινάκη όσο και με την Αντιπεριφερειάρχη Μαρία Λιονή συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης κρισίμων έργων καθώς και ο αναπτυξιακός προγραμματισμός για το 2016.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου συζητήθηκε εκτενώς το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών του Νομού που σχεδιάζει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ας σημειωθεί ότι ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει αιτηθεί συνάντηση για το ζήτημα αυτό από τον αρμόδιο Υπουργό ενώ χθες κατέθεσε νέα κοινοβουλευτική αναφορά, αυτή τη φορά την επιστολή διαμαρτυρίας φορέων της Δημοτικής Ενότητας Λαππαίων για τη σχεδιαζόμενη κατάργηση του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Ο κ. Κεφαλογιάννης αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος  με εργαζόμενους και Διοικήσεις και εξέφρασε τη συμπαράσταση του στην προσπάθεια που καταβάλλουν και το δύσκολο έργο που επιτελούν.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis