Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 23/11/2016

Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λέσβου επισκέφθηκαν χθες ο Πρόεδρος και ο Γ’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ.κ. Ιωάννης Κατσιαμάκας και Αναστάσιος Δραγουδάκης, στο πλαίσιο αφενός των επισκέψεων που έχουμε δρομολογήσει για την εκ του σύνεγγυς ενημέρωση και επικοινωνία με τα μέλη μας και την ανάδειξη των προβλημάτων τους σε τοπικό επίπεδο, αφετέρου δε για την αναζωογόνηση του ενδιαφέροντος και της λειτουργίας της Ένωσης Αξιωματικών Βορείου Αιγαίου, που έχει καταστεί ανενεργή εδώ και δυο χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης υπήρξε ανταπόκριση από συναδέλφους μας, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την αναγκαιότητα της άμεσης συγκρότησης και επαναλειτουργίας της Ένωσής μας και ειδικότερα αποφασίστηκε να κατατεθεί άμεσα στο Πρωτοδικείο αίτημα διορισμού εφταμελούς Προσωρινής Διοίκησης, με σκοπό την σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης και προκήρυξης αρχαιρεσιών στο αμέσως προσεχές διάστημα για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Για την Ομοσπονδία μας η πλήρης λειτουργία των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων είναι εκ των ων ούκ άνευ, ιδιαίτερα σε περιοχές με έντονα προβλήματα λόγω του μεταναστευτικού και άλλων ζητημάτων, που θα πρέπει ως Αξιωματικοί να εκφράζουμε τις θέσεις μας και να μην παραμένουμε απαθείς και θεατές μπροστά στα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

http://www.poaxia.gr/images/2016/11-22__Episkepsi_sti_DA_Lesvou/20161122_135836a_730_600.jpg

 

Αντίστοιχη δραστηριότητα θα εκδηλωθεί και σε άλλες περιοχές της νησιωτικής χώρας, όπου λόγω ιδιαζόντων προβλημάτων η Ομοσπονδία είχε χαλαρή σχέση με τα μέλη της, αναγνωρίζοντας φυσικά ότι οι συνάδελφοί μας δεν αδιαφορούν, αλλά αντίθετα αγωνιούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, προσδοκώντας από την Ομοσπονδία να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στον αγώνα τους.

 

IMG 4986 800 509

Σε ό,τι αφορά την επίσκεψη αυτή καθ’ αυτή, η Ομοσπονδία μας βρέθηκε κοντά στους συναδέλφους του ΚΥΤ Μόριας όπου ως γνωστόν εδώ και μήνες δοκιμάζεται η αστυνομική διοίκηση αλλά και η κρατική λειτουργία γενικότερα. Διαπιστώσαμε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των συναδέλφων μας να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους σε αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες, ζητώντας από μας να υπάρξουν παρεμβάσεις, έτσι ώστε η όλη δομή να λειτουργεί ως μόνιμη αστυνομική μονάδα – πρόταση, η οποία κρίνεται ορθή και πρέπει να γίνει αποδεκτή από την Ηγεσία, θεσμοθετώντας μόνιμες οργανικές θέσεις για τους χώρους αυτούς, όπου κι αν λειτουργούν ανά την επικράτεια. Αυτό θα ανακουφίσει τις συνθήκες εργασίας αλλά και τη διοίκηση, η οποία πλέον ασπάζεται την πρότασή μας, διότι της παρέχεται η δυνατότητα ευελιξίας και κατανομής της δύναμης σε ορθολογικότερη βάση.

Στην κατεύθυνση αυτή αναμένουμε από τον κ. Αρχηγό του Σώματος να μεριμνήσει για την άμεση εξέταση και υιοθέτηση του αιτήματος των συναδέλφων μας.

Επόμενος σταθμός του προεδρείου θα είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όπου υπάρχουν παρεμφερή προβλήματα και η αντιμετώπισή τους δεν επιδέχεται καμία περαιτέρω αναβολή.

Μέλημά μας, η φωνή της ΠΟΑΞΙΑ να φτάσει ηχηρά και αποτελεσματικά παντού!

2014 poaxia no ypografes

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis