Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 22/12/2016
Την Τρίτη 20/12/16, το εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Νίκος Κορομηλάς και οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. Χαράλαμπος Κανιός και Δημήτριος Τσιμπερδώνης πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα και Τμήμα Ασφαλείας Βούλας, όπου συζητήθηκαν εκτενώς με τους συναδέλφους μας, θέματα που απασχολούν τις δύο Υπηρεσίες.
Ειδικότερα, η παρούσα δύναμη του Α.Τ. Βούλας ανέρχεται στα 19 άτομα χωρίς

Διοικητή-Υποδιοικητή. Καθημερινά απασχολούνται σε εξωτερικές υπηρεσίες: 

·         δύο (2), άτομα για φύλαξη στόχων
·         ένα (1), άτομο με διάθεση για ένα μήνα στο Β Α.Τ. Γλυφάδας
·         δύο (2), άτομα στο κέντρο φύλαξης μεταναστών στο Ελληνικό
·         Από ένα (1) έως τέσσερα (4), άτομα στο Εφετείο Αθηνών.
 
Δυστυχώς, αν και γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες να χορηγηθούν οι οφειλόμενες Ημερήσιες Αναπαύσεις στους συναδέλφους (επτά (7) οφειλόμενες κατά μέσο όρο), αυτές δεν αποδίδουν λόγω των υψηλών απαιτήσεων για διάθεση ατόμων σε μέτρα. Μάλιστα υπάρχουν μέρες που η διάταξη της Υπηρεσίας δεν περιλαμβάνει κανέναν σε Ημερήσια Ανάπαυση.
 
 Όσον αφορά το Τμήμα Ασφαλείας Βούλας, η παρούσα δύναμη ανέρχεται σε 11 άτομα μαζί με τη διοίκηση. Η συγκεκριμένη Υπηρεσία δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα υπηρεσιακά προβλήματα πλην μικρής έλλειψης αναλώσιμων γραφικών υλών.
 
Κατόπιν των ανωτέρω, υπήρξε άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, κ. Γιώργο Καλλιακμάνη για τη μείωση του αριθμού των αστυνομικών που διατίθενται όχι μόνο από το Α.Τ. Βούλας αλλά από όλη τη Δ.Α.Ν/Α.Α. στο Εφετείο Αθηνών. Μετά από ενέργειες του Προέδρου, από τη Δ.Α.Ν/Α.Α. θα διατίθενται μέχρι εννιά (9) άτομα στο Εφετείο και θα γίνει προσπάθεια αυτός ο αριθμός να μειωθεί ακόμα περισσότερο.
 
Οι συναντήσεις – επισκέψεις στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της νοτιοανατολικής Αττικής θα συνεχιστούν, προκειμένου να καταγράφει το σύνολο των προβλημάτων και έπειτα να διαβιβαστεί στο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο κ. Ιωάννη Δραγατάκη.
 
Κανιός Χαράλαμπος
Κορομηλάς Νίκος
Τσιμπερδώνης Δημήτριος
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis