Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:59 | 28/04/2018

Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας εχθές 27 Απριλίου 2018, ημέρα Παρασκευή, πρωινές ώρες, στα πλαίσια επισκέψεων σε περιφερειακές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας επισκέφθηκε το Α.Τ.Φαρσάλων. Στον χώρο του Ειρηνοδικείου που στεγάζεται στον επάνω όροφο του Αστυνομικού Τμήματος πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνεδρίαση του τακτικού διοικητικού συμβουλίου μηνός Απριλίου. Την συνεδρίαση παρακολούθησαν και αρκετοί συνάδελφοι της εν λόγω υπηρεσίας.

Συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το σύνολο του Αστυνομικού προσωπικού και λήφθηκαν διάφορες αποφάσεις σε αιτήματα συναδέλφων. Από τον Πρόεδρο έγινε εκτενής και λεπτομερής ανάλυση των διατάξεων που προβλέπονται από το καταστατικό του Σωματείου μας σχετικά με το ταμείο της Ε.Α.Λ. καθώς και το ταμείο Αλληλοβοήθειας. Από τους παρόντες τέθηκαν αρκετά ερωτήματα τα οποία απαντήθηκαν από τον Πρόεδρο και από τα λοιπά μέλη  ενώ το αμέσως προσεχές διάστημα το  Διοικητικό Συμβούλιο θα αναλάβει  πρωτοβουλίες για την δρομολόγηση των θεμάτων που αναφέρθηκαν.

Το Δ.Σ  της Ε.Α.Λ. θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε όλες τις υπηρεσίες υπαίθρου διενεργώντας ανοιχτά διοικητικά συμβούλια προκειμένου να καταγράψει τα προβλήματα που τυχόν απασχολούν τους υπηρετούντες σε αυτές και θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις σε αυτά με παρεμβάσεις αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι είναι δίπλα στον σκληρά εργαζόμενο συνάδελφο αφουγκραζόμενο τα προβλήματα και τις δυσκολίες όλων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας ευχαριστεί θερμά το προσωπικό του Α.Τ.Φαρσάλων για την άψογη φιλοξενία καθώς και τους υπεύθυνους του Ειρηνοδικείου Φαρσάλων για την παραχώρηση της αίθουσας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis