Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 20/12/2018

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εορτάστηκε χθες στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα η Παγκόσμια Ημέρα του Μετανάστη στην οποία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι : ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του ΠΡΟ.ΠΟ. Τζανέτος Φιλιππάκος, η Γενική Επιθεωρητής Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Αντιστράτηγος κα. Τσιριγώτη Ζαχαρούλα, ο Υποστράτηγος Γενικού Κλάδου Δ/νσης Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων κ. Σκανδάλης Αχιλλέας, ο Διευθυντής Διαχείρισης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αστυνομικός Διευθυντής  κ. Κοσιώρης Γεώργιος και ο Διευθυντής του Προ.Κε.Κα. Υπαστυνόμος Α΄Σολωμός Ασημάκης.

[custom:google-ads]

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας αποτελούμενη απο τον Πρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα καθώς και τον Ταμία.

Στο τέλος της εκδήλωσης υπήρξε λεπτομερής και διεξοδική ενημέρωση στον Γενικό Γραμματέα Τζανέτο Φιλιππάκο, στην Αντιστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη  και στον Υποστράτηγο Αχιλλέα Σκανδάλη για το συγκεκριμένο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ και ειδικότερα για τις ελλείψεις στην υλικοτεχνική του υποδομή , ελλείψεις που καλούνται να αναπληρώσουν οι ίδιοι αστυνομικοί καθώς ελλοχεύει υπαρκτός κίνδυνος αποδράσεων, εγκληματικών ενεργειών αλλά και τραυματισμών συναδέλφων.

Τα ανωτέρω προβλήματα είναι δύσκολο όπως μας απαντήθηκε να αντιμετωπιστούν καθώς το θολό ιδιοκτησιακό καθεστώς του χώρου είναι τροχοπέδη στην εξεύρεση πόρων για να γίνουν σύγχρονες, λειτουργικές και ασφαλείς οι εγκαταστάσεις.

Η Ένωση μας καλεί όλους τους αρμόδιους που έχουν την ευθύνη να βρουν λύση μη μένοντας σε ευχολόγια αλλά να κάνουν πράξη όλα αυτά που κατά καιρούς ακούμε για ένα κράτος σύγχρονο, ευρωπαϊκό και το οποίο προστατεύει την ανθρώπινη ζωή.

Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους πριν να είναι αργά

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis