Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:44 | 05/07/2019

Γνώριμοι βέβαια οι χώροι για τον κ. Τσιγκρή, αφού με την ιδιότητα του Καθηγητή Εγκληματολογίας, διδάσκει εδώ και χρόνια Εγκληματολογία, Σωφρονιστική, Αντεγκληματική Πολιτική και Ανακριτική στις Αστυνομικές Ακαδημίες της Ελλάδας και της Κύπρου. 

[custom:google-ads]

Ο υπ. Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. είχε την ευκαιρία για μία ακόμα φορά να γίνει κοινωνός των προβλημάτων  που ταλανίζουν την ΕΛ.ΑΣ. εστιάζοντας στην έλλειψη υποδομών και προσωπικού, αλλά και στην απαξίωση που έχει βιώσει η Αστυνομία από την τωρινή κυβέρνηση, την ίδια ώρα που οι αστυνομικοί με αυταπάρνηση και αυτοθυσία επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους, με στόχο την προστασία των πολιτών.

Αβίαστο ήταν το συμπέρασμα από τις επαφές του κ. Τσιγκρή, ότι είναι αδήριτη η ανάγκη ουσιαστικής στήριξης σε Υπηρεσίες όπως η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, που έχουν ως ύψιστο καθήκον τους  την τήρηση της έννομης τάξης και την προστασία των περιουσιών των πολιτών και του φυσικού πλούτου της χώρας.

Ειδικότερα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία τέθηκαν στο επίκεντρο τα ζητήματα που προκύπτουν με την έλλειψη προσωπικού και την παλαιότητα των πυροσβεστικών οχημάτων και την έλλειψη επαρκούς αριθμού εναέριων μέσων που δυσχεραίνουν την αποστολή των Πυροσβεστών, την ίδια στιγμή που η κλιματική αλλαγή, έχει ανεβάσει το δείκτη επικινδυνότητας για την πρόκληση πυρκαγιών στην Αχαΐα.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας Άγγελος Τσιγκρής, τόνισε πως η νέα Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι βέβαιο ότι θα δρομολογήσει τις λύσεις εκείνες που απαιτούνται, ώστε να συνεχίζεται απρόσκοπτα το έργο των πυροσβεστών, με στόχο την προστασία των ίδιων, των πολιτών και του περιβάλλοντος.

 

Πάτρα - Επίσκεψη του Άγγελου Τσιγκρή σε Αστυνομία και Πυροσβεστική (φωτο)Πάτρα - Επίσκεψη του Άγγελου Τσιγκρή σε Αστυνομία και Πυροσβεστική (φωτο)Πάτρα - Επίσκεψη του Άγγελου Τσιγκρή σε Αστυνομία και Πυροσβεστική (φωτο)
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis