Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 09/08/2019

Ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε σήμερα επισκέψεις σε Στρατιωτικές Μονάδες και Υπηρεσίες στην Αττική.

Αρχικά, ο ΥΦΕΘΑ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, επισκέφθηκε το Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών (ΚΕΦΠ), που λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά (ΝΝΠ). Ενημερώθηκε για τη λειτουργία του Κέντρου και ακολούθησε συζήτηση με το επιστημονικό προσωπικό για τις σύγχρονες προκλήσεις και τη στοχοθεσία που έχει τεθεί και βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, παρακολούθησε την εξ απόστασης παροχή θεραπευτικής παρέμβασης σε περιστατικό σε ακριτικό νησί του Αιγαίου, μέσω τηλεδιάσκεψης, δυνατότητα η οποία αναπτύχθηκε από το προσωπικό του Κέντρου και παρέχεται, κατόπιν αξιολόγησης, σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στεφανής

Ικανοποιημένος από την αξιοθαύμαστη προσπάθεια που καταβάλλει το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου, το οποίο προέρχεται από όλους τους Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και το Λιμενικό Σώμα, εξήρε το έργο που συντελείται στα δεκατρία έτη της αδιάλειπτης λειτουργίας του. Επισήμανε τη δεδομένη και αμέριστη στήριξη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καθώς πρόκειται για μια υπηρεσία που έχει ως αποστολή τη στήριξη του παιδιού και της οικογένειας.

Ακολούθως, μετέβη στο στρατιωτικό αεροδρόμιο στην Πάχη Μεγάρων, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη στο 2ο Συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού (ΣΥΑΣ).

Στεφανής

Ο ΥΦΕΘΑ, συζήτησε με τη Διοίκηση του Συγκροτήματος για μία σειρά θεμάτων που αφορούν στην υποστήριξη και συντήρηση των πτητικών μέσων, καθώς και την επαύξηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των Μονάδων του ΣΥΑΣ.

Τέλος ο ΥΦΕΘΑ , δράττοντας την ευκαιρία της επίσκεψής του, συνεχάρη το προσωπικό του ΣΥΑΣ για την άριστη απόδοση στο διττό τους έργο, δηλαδή, στις καθημερινές πολλαπλές επιχειρησιακές δραστηριότητες και τη σημαντική προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, με την εκτέλεση αποστολών ημέρα και νύκτα, σε τομείς όπως οι αεροδιακομιδές και η αεροπυρόσβεση.

στεφανής

www.onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis