Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:28 | 19/04/2015

Επίσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα το πρωί ο πρωθυπουργός, κίνηση που ερμηνεύεται ως πλήρης πολιτική στήριξη στον Γιάννη Πανούση μετά την εκκένωση του ΕΚΠΑ από την αστυνομία και τις αντιδράσεις που προκάλεσε στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ.  

Μιλώντας στην Καθημερινή της Κυριακής, ο αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη δηλώνει ότι η επέμβαση στην Πρυτανεία αποφασίστηκε σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

φωτό αρχείου

Θέση υπέρ του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας Γιάννη Πανούση για την επέμβαση των ΜΑΤ στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ πήρε πάντως την Κυριακή ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, κάνοντας λόγο για «απολύτως προφανή παραβίαση του ασύλου» από τους αντιεξουσιαστές. Με αφορμή και τις ποικίλες απόψεις στελεχών του κόμματός του στο θέμα αυτό, έκανε μάλιστα λόγο για «υγιή πλουραλισμό απόψεων στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Είναι στα όρια του παράλογου οι καταλήψεις, υπάρχει μια ομάδα επειδή υπάρχουν τα ΜΑΤ θέλουν να αποδείξουν ότι υπάρχουν άμα τους κυνηγούν τα ΜΑΤ... Η παραβίαση του ασύλου είναι απολύτως προφανής καμία σχέση δεν είχαν με το χώρο» δήλωσε στο Mega. Πρόσθεσε ακόμη ότι αντίθετα με ό,τι συνέβαινε επί ΝΔ τα ματ δέχθηκαν επίθεση και έμειναν ψύχραιμα αυτό είναι μια νέα εικόνα.

http://www.skai.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis