Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 28/04/2017

Οπως είχε προαναγγελθεί, η Π.Υ Καλαβρύτων με τον συντονισμό του διοικητή της Αντιπύραρχου κ. Χαράλαμπου Γιαννάκη και του υποδιοικητή Επιπυραγού κ. Σπυρίδωνα Κωνστάντη πραγματοποίησε άσκηση ετοιμότητας στις εγκαταστάσεις του αγροτικού και γαλακτοκομικού συνεταιρισμού Καλαβρύτων.

Πρόκειται για ένα βιομηχανικό κτήριο με πολλούς εργαζόμενους και αρκετές εστίες κινδύνου σε περίπτωση πυρκαγιάς. Το σενάριο προσπάθησε να εντάξει όλες τις πιθανές περιπτώσεις, όπως εκδήλωση φωτιάς στους κύριους χώρους καθώς και στην παρακείμενη δεξαμενή υγραερίου, εκπομπή αερίων λόγω καύσης φθοροχλωρανθράκων (φρέον), απεγλωβισμό ατόμου με χρήση ειδικών στολών κ.α. Αφού λειτούργησαν τα μέσα πυρόσβεσης που διαθέτει το συγκρότημα και οι εργαζόμενοι έκαναν τις πρώτες προσπάθειες, ακολούθησε η παρουσία και παρέμβαση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, αστυνομίας, ΕΚΑΒ, ΔΕΗ και του προσωπικού του φορέα διαχείρισης Βουραικού - χελμού.

Την άσκηση παρακολούθησαν επίσης ο διευθυντής της ‘’ένωσης’’ κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων κ. Δημήτριος Χουλιάρας

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis