Επαναλαμβάνουμε: Βαθμολόγιο τώρα!

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΥΠΣ
Επαναλαμβάνουμε: Βαθμολόγιο τώρα!

Κύριε Υπουργέ,

η θεσμοθέτηση του νέου μισθολογίου που ήδη εφαρμόζεται και στο πυροσβεστικό προσωπικό, βρίσκει την συντριπτική του πλειοψηφία ανοχύρωτη στις μεγάλες επερχόμενες μειώσεις εξαιτίας της διαχρονικής άρνησης της πολιτείας να θεσμοθετήσει βαθμολόγιο στο χαμηλόβαθμο προσωπικό, αίτημα που διαρκώς θέτουμε επιτακτικά προς κάθε κατεύθυνση!

Για μια ακόμα φορά κραυγάζουμε ότι είμαστε το μοναδικό από τα ένστολα σώματα που το χαμηλόβαθμο προσωπικό του δεν διαθέτει βαθμολόγιο, το οποίο έστω και τώρα οφείλετε να το θεσμοθετήσετε! Δεν πάει άλλο!

Η έλλειψη ενός βαθμολογίου, αντάξιο της καθημερινής προσφοράς των συναδέλφων μας, είναι πλέον η αναπόδραστη ανάγκη και το αυτονόητο χρέος σας, διότι γνωρίζεται πολύ καλά, ότι η προώθηση και επίλυση του θέματος αυτού αποτελεί θεμελιώδες ζήτημα για εμάς, αίτημα και διεκδίκηση δεκαετιών που κρίνει το παρόν και το μέλλον μας.

Θεσμοθετήστε το άμεσα διότι αρκετά έχει καθυστερήσει η προώθηση του θέματος και εσείς επωμίζεστε την ευθύνη, για να μην μείνετε στην ιστορία ως οι υπεύθυνοι της απόλυτης εξαθλίωσης του έλληνα πυροσβέστη!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της  Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ