Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:50 | 09/12/2014

 

Γεμίσαμε από επαναστάτες. Επαναστάτες από αυτούς που όταν συλλαμβάνονται να βανδαλίζουν να κλέβουν και να καίνε, τρέχουν στην ευελπίδων οι μανάδες τους με τα γούνινα παλτά τα μαργαριταρένια κολιέ και από τρεις δικηγόρους η κάθε μία να βοηθήσουν τα παιδία τους.
 

Επαναστάτες που δεν δούλεψαν ποτέ στην ζωή τους, που δεν κουράστηκαν και που τα βρήκαν όλα έτοιμα .Επαναστάτες που την επιθετικότητα στον πατέρα τους και την μάνα τους που τους τα παρείχε όλα απλόχερα πλην τωναληθινών συναισθημάτων, την βγάζουν απέναντι στο κράτος, στην Αστυνομία, αλλά και σε κάθε μορφή εξουσίας που βλέπουν μπροστά τους .Από αυτούς κινδυνεύει ο όρος του επαναστάτη, όπως και από κάποιους άλλους που δηλώνουν εθνικόφρονες κινδυνεύει ο όρος του φιλόπατρι.
 

Εμείς οι άλλοι που ήρθαμε φτωχοί ,γιατί οι γονείς μας δεν είχαν τον τρόπο , που κάναμε από δέκα δουλειές για να κατασταλάξουμε κάπου ,και δουλέψαμε έντιμα , δεν είμαστε τίποτε άλλο παρά αυτοί που συμβιβάστηκαν με το σύστημα .
 

Τελικά ποιοι είναι οι αληθινοί επαναστάτες της ζωής και ποιοι είναι αυτοί που με τις πράξεις τους εξυπηρετούν το σύστημα; ….

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis