Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:31 | 11/06/2018

Κατόπιν της ανακοίνωσης του πίνακα Τακτικών Μεταθέσεων έτους 2018 και μετά από παράπονα μελών της Ένωσής μας, διαπιστώθηκε ότι η περ. α΄παρ. 1 άρθρο 3 του Π.Δ 100/2003 όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 22 του Π.Δ 6/2018, είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή του αριθμού μορίων που προέρχονται από χιλιομετρική απόσταση, μιας και έγινε επανυπολογισμός αναδρομικά για όλα τα προηγούμενα έτη και όχι μόνο για το τρέχον έτος μετάθεσης 2018.

Στα ανωτέρω Π.Δ αναφέρεται ότι, κατά την προσμέτρηση μορίων λαμβάνεται υπόψη η συντομότερη χιλιομετρικά απόσταση όπως ίσχυε κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, καθώς και ότι η ισχύς του νέου Π.Δ 6/2018 αρχίζει από την δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ενώ δεν αναφέρεται πουθενά η αναδρομική εφαρμογή κατά την νέα προσμέτρηση όλων των μορίων λόγω απόστασης για νέες χιλιομετρικές αποστάσεις.

Επειδή θεωρούμε άδικο και αναξιοκρατικό ο επανυπολογισμός των μορίων να έχει αναδρομική ισχύ για όλα τα έτη υπηρεσίας, ζητούμε να γίνει επανυπολογισμός εκ νέου των μορίων με έναρξη όχι αναδρομικά, αλλά για το έτος 2018 και εντεύθεν ακόμη και για αλλαγή χιλιομετρικής απόστασης λόγω νέου οδικού άξονα.

Είμαστε βέβαιοι ότι, για μία ακόμη φορά θα επιδείξετε ανάλογη ευαισθησία σε μία αδικία που υπέστησαν αρκετοί συνάδελφοί μας και θα ενσκήψετε με ζήλο ως προς τα προβλήματα που σας αναδείξαμε, δίνοντας τις δέουσες εντολές - οδηγίες με σκοπό την άμεση επίλυση κάνοντας δεκτό το αίτημά μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΗ ΓΕΝ .ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΟΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΜΑΛΑΧΙΑ ΑΡΓΥΡΩ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis