Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
00:16 | 06/06/2017

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: “Συνελήφθη, σήμερα νωρίς το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, ένας 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητούνταν για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος υλικών ζημιών με εγκατάλειψη, διότι κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου δεν συμμορφώθηκε στις οδηγίες των αστυνομικών, τους οποίους εξύβρισε, ενώ κατά την σύλληψή του, προέβαλε αντίσταση απωθώντας τους και χτύπησε με τα άκρα του μια αστυνομικό”.

Στη Βόνιτσα εξάλλου 27χρονος  αντιστάσθηκε σε προσαγωγή και χτύπησε στο κεφάλι δύο αστυνομικούς που μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες. Συνελήφθη ο  27χρονος και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας με δικογραφία σε βάρος του για   εξύβριση, αντίσταση και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: “Συνελήφθη, σήμερα νωρίς το πρωί, στη Βόνιτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα τσιγάρο με μίγμα καπνού και κάνναβης. Ο δράστης κατά την προσαγωγή του στο Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς, τους οποίους εξύβρισε και τους χτύπησε με τα άκρα του”.

 

agriniopress.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis