Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:58 | 05/10/2019

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. κ. Χρήστος Μπαλάσκας ανήρτησε στο fb το κείμενο που ακολουθεί:

06.30 πρωινή της 4-10 -19. Το κέντρο της ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ έχει δώσει αναζητήσεις για ένα σκούτερ μεγάλου κυβισμού του οποίου οι επιβαίνοντες κάνουν κλοπές μοτοσυκλετών.

Μετά από λίγο ο Ζ-21 ο Ζ-98 και ο Ζ-125 ενημερώνουν το κέντρο ότι έχουν εντοπίσει το εν λόγω δίκυκλο στην περιοχή του Βύρωνα και έχει αρχίσει η καταδίωξη. Μαζί είναι και δεύτερο σκούτερ μάρκας T max, το οποίο μόλις είχαν κλέψει από την περιοχή του Βύρωνα. Οι μοτοσυκλετιστές της ομάδας Ζ δεν άφησαν από τα μάτια τους ούτε για μια στιγμή τους κλέφτες παρ όλο που η οδήγησή τους ήταν άκρως επικίνδυνη. Το κέντρο της Α.Δ. πήρε φωτιά.

Τελικά η καταδίωξη σταμάτησε στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου επί της Λ. βουλιαγμένης με τη σύλληψη του ενός (Αρμένιος) ο οποίος αντιστάθηκε σθεναρά και χρειάστηκε πάλη σώμα με σώμα.

Ο δεύτερος πέταξε το κλεμμένο δίκυκλο προσπαθώντας να εμβολίσει τους ζητάδες και κατάφερε να ξεφύγει. (θέμα ωρών η σύλληψή του).

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού οι δύο κλέφτες προσπαθούσαν να ρίξουν τους ζητάδες από τις μοτοσυκλέτες. Τελικά όλα πήγαν καλά με τον ελαφρύ μόνο τραυματισμό του ενός συναδέλφου.

Η ομάδα Ζ, αυτή η ιστορική ομάδα παρόλο που έχει απαξιωθεί, συνεχίζει να παράγει έργο προσφέροντας απλόχερα αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. Οι εν λόγω είχαν διαπράξει αρκετές κλοπές μοτοσυκλετών από διάφορες περιοχές. 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ στην ομάδα Ζ της Άμεσης Δράσης Αττικής

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis