Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:01 | 31/12/2017

40χρονος κατάγγειλε στην αστυνομία πως άγνωστος έκλεψε το μονοκάμπινο αυτοκίνητο του που βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι έξω από το σπίτι του στην Αραδίππου με τα κλειδιά πάνω στη μηχανή.

Το αυτοκίνητο του 40χρονου εντοπίστηκε τα ξημερώματα από περίπολο της αστυνομία από να κινείται σε δρόμο παρά το Γήπεδο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, με επιβαίνοντες δύο άτομα ηλικίας 39 χρόνων από την Αραδίππου και 30 χρόνων από τη Λάρνακα.

Η περίπολος της αστυνομίας άναψε του φάρους με σκοπό να σταματήσει ο οδηγός του αυτοκινήτου. Αυτός συνέχισε την πορεία του με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να μπλοκάρει  το κλαπέν όχημα.

Ο 39χρονος οδηγός του κλαπέν αυτοκινήτου βγήκε έξω από το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει. Αστυνομικός πρόταξε το όπλο του καθώς αντιλήφθηκε πως  στο τσαντάκι μέσης που είχε στην κατοχή του ο 39χρονος, υπήρχε ένα μαχαίρι.

Ακολούθως ο 39χρονος εισήλθε ξανά το όχημα προσπαθώντας να διαφύγει με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να ρίξει στον αέρα πυροβολισμό για εκφοβισμό αλλά και πυροβολισμούς στο ελαστικό του οχήματος ακινητοποιώντας το.

Στη σκηνή έφτασαν άλλα περίπολα της Αστυνομίας και συνέλαβαν τον 39χρονο οδηγό του αυτοκινήτου ο οποίος μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας.

Ανακρινόμενος ο 39χρονος ανέφερε ότι είναι γνωστός με τον ιδιοκτήτη του οχήματος και συνήθιζαν να δανείζονται ο ένας τα αυτοκίνητα του άλλου.

Ο 39χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς για το αδίκημα της οδήγησης αυτοκινήτου χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη και θα αφεθεί ελεύθερος. 

Ο 30χρονος συνοδηγός του αυτοκινήτου ανακρίθηκε από την Αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος αφού φαίνεται ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση.

Εξάλλου ο 40χρονος ιδιοκτήτης του μονοκάμπινου  κατάγγειλε ακόμη στην αστυνομία πως  γύρω στις 02.30 το πρωί φλεγόταν άλλο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε χωράφι έξω από το σπίτι του.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας άνδρες της οποίας κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Από τη φωτιά το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Εμπρησμός και κλοπή αυτοκινήτου, της ιδιοκτησίας του 40χρονου από την Αραδίππου δεν συνδέονται σύμφωνα με την αστυνομία

Εν τω μεταξύ στη σκηνή του εμπρησμού μετέβησαν ήδη άνδρες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας οι οποίοι θα διενεργήσουν έρευνες για τα αίτια της φωτιάς.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

www.ant1iwo.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis