Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:59 | 15/06/2018

Συνελήφθη χθες (14-6-2018) το πρωί, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, 27χρονος αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Εθνική Οδό Κομοτηνή - Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 27χρονος, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης.

[custom:google-ads]

Ακολούθως, το όχημα εισήλθε στην πόλη της Ξάνθης, όπου προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα και τελικά ακινητοποιήθηκε.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο διακινητής, μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Ο διακινητής, οκτώ διακινούμενοι και ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου οι πέντε από αυτούς παρέμειναν για νοσηλεία, ενώ οι υπόλοιποι αποχώρησαν μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εξάρχεια: Αναρχικοί κατά φανατικών ισλαμιστών

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis