Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:34 | 08/05/2018

Συνελήφθησαν σήμερα (08-05-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ξάνθη , από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 19 και 17 ετών, οι οποίοι προωθούσαν, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής - Ξάνθης , οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 17χρονο και συνοδηγό τον 19χρονο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Ακολούθως, στην είσοδο της πόλης της Ξάνθης, το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχίο, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν όλοι οι επιβαίνοντες.
[custom:google-ads]
Όπως διαπιστώθηκε, οι δύο δράστες μετέφεραν με το παραπάνω αυτοκίνητο, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Οι δύο διακινητές και οι έξι διακινούμενοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου παρέμειναν για νοσηλεία.

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis